Pretraga

Ovo je pesma koja nam odzvanja u glavi - savršena je da uklizate u vikend!

Ovo je pesma koja nam odzvanja u glavi - savršena je da uklizate u vikend!

Tekst: BURO.

Petak je lagano krenuo svojim tokom i posle celog radnog dana potrebna nam je nova doza energije koju smo pronašli u novoj pesmi "Replay" balkanske zvezde Senidah. Razigrana numera predstavlja pomak od stila na koji su navikli fanovi ove muzičarke, a već prema prvim reakcijama naslućuje se da dugo neće silaziti sa liste naslušanijih pesama u regionu.

„Zvuk je drugačiji od svega što sam radila do sada. U pitanju je fuzija džez roka i r’n’b-ja. U spotu sam uspela da dočaram emociju pesme i najbitnije je što se sve lepo uklopilo sa brendom kojeg volim oduvek”, ističe Senidah koja je koautor pesme zajedno sa Bassivity produkcijom.

Prateći video predstavlja pravu modnu i vizuelnu poslasticu. Osim impresivnih kadrova snimljenih na različitim lokacijama u Beogradu, scene obiluju zavodljivim stajlinzima sa potpisom brenda Replay koji savršeno prate atmosferu spota.

Ovo je pesma koja nam odzvanja u glavi - savršena je da uklizate u vikend! (фото 1)

„Senidah pleni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha našeg brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju”, izjavili su predstavnici ovog modnog brenda kog su pre Senidah promovisali Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor