Pogledajte prvi trejler za treću sezonu serije “Sex Education”, ovo je sve što znamo

    20.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/educationcover.jpg

    Nećemo skrivati uzbuđenje povodom novih epizoda serije čiji su nas likovi, priča i koncept kupili u nekoliko prvih scena. Budući da je prošlo dosta vremena od prošle sezone, verovatno bi za početak bilo najbolje da se podsetimo gde smo stali.

    Pri poslednjem gledanju: Jean je saznala da je trudna, Otis je možda na ne-tako-romantičan, ali kranje iskren način, preko glasovne poruke, priznao Maeve da je voli, ali je Isaac istu poruku izbrisao. Adam je priznao Ericu svoja osećanja i to na prilično dramatičan način – na školskoj pozornici. Maeve je prijavila svoju majku socijalnoj službi. Što se same škole, kao centra zbivanja, tiče – ona pluta na talasima skandala koji su se desili, što je naposletku rezultiralo otkazom direktora i jedne od profersorki – Otisove mame.

    To je sav haos u koji će učenici u novoj školskoj godini uploviti. Ne brinite, prijateljstvo između Otisa i Erica je netaknuto, stoga ćemo u novoj sezoni sigurno uživati u njihovim novim avanturama. Okej, to je bila opšta rekapitulacija. Sada prelazimo na glavna pitanja: kada izlazi nova sezona, ima li novih glumaca, i gde je trejler?

    Novu sezonu gledaćemo od 17. septembra, a svih osam epizoda biće nam odmah dostupne. Svi glumci iz prethodne dve sezone se vraćaju, a stižu i neki novi; Jemima Kirke kao Hope Haddon, nova direktorka i naizgled kul žena koja pak opsesivno pokušava da stvari drži pod kontrolom (a znamo da je to u ovoj školi jako teško). Zatim, Jason Isaacs, poznat po svojoj ulozi kao Lucius Malfoy u filmu “Harry Potter”, kao stariji brat Mr. Groffa. Dua Saleh, genijalna mlada žena koja se inače bavi muzikom i kojoj je ovo prva televizijska uloga biće prvi nonbinary lik u seriji, a Indra Ové će se naći u ulozi Anne, hraniteljke Elsi.

    Ova sezona će se dosta fokusirati na Erica i njegovo istraživanje svog porekla i to je nešto čemu se posebno radujemo. Da, tu je i trejler i to malo drugačiji od onakvog na kakav smo navikli. Zaokružili smo datum u kalendaru. A vi?

    Saznaj više:
    Povezani članci: