Pretraga

Prva muzička striming platforma na ovim prostorima krenula je sa radom!

Najveće zvezde na YOUBOX-u

Tekst: BURO.


Nakon više od godinu dana pripreme konačno je i Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu – YOUBOX. Stotine klipova u kojima naše najveće zvezde izvode svoje omiljene pesme u intimnoj atmosferi i na neočekivanim lokacijama dostupno je svim korisnicima IOS i Android uređaja na YOUBOX aplikaciji.

Od muzičke senzacije Senidah do legendarne Bebi Dol, sve zvezde su pevale svoje najveće ali i strane hitove, u kojima svi korisnici mogu uživati potpuno besplatno kada god požele, gde god se nalazili.

Prva muzička striming platforma na ovim prostorima krenula je sa radom! (фото 1)

Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao i intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene. Prvo iznenađenje koje YOUBOX donosi korisnicima je spektakularan koncert Marije Šerifović u nedelju 3. maja u 20h, uživo sa Partizanovog stadiona. Pored novog sadržaja korisnici će svake nedelje moći da uživaju i u live nastupima najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Prva muzička striming platforma na ovim prostorima krenula je sa radom! (фото 2)

Bebi Dol koja u fenomenalnim aranžmanima izvodi svoje legendarne pesme, Bojana Vunturišević koja u kafani dok sedi sa društvom peva "Ja te pjesmom zovem" ili Coby koji u horskom izvođenju sa ekipom iz beogradskog romskog naselja izvodi svoje najveće hitove su samo neka od iznenađenja koje YOUBOX donosi svojim korisnicima.

YOUBOX aplikacija već je dostupna svim vlasnicima IOS i Android smart uređaja na App store-u i Google play prodavnici.

Muzički sadržaj jedinstvenog karaktera biće samo jedan od segmenata koji će biti predstavljan domaćoj javnosti. YOUBOX produkcija nastavlja da radi na premium muzičkom kontentu i specijalima sa najvećim domaćim i stranim imenima iz sveta sporta, filma, muzike, ali i serijalima sa napoznatijim domaćim influenserima koja će uskoro biti dostupan u narednim verzijama aplikacije.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar