Prva muzička striming platforma na ovim prostorima krenula je sa radom!

    01.05.2020.
    RECOMMENDED

    Nakon više od godinu dana pripreme konačno je i Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu – YOUBOX. Stotine klipova u kojima naše najveće zvezde izvode svoje omiljene pesme u intimnoj atmosferi i na neočekivanim lokacijama dostupno je svim korisnicima IOS i Android uređaja na YOUBOX aplikaciji.

    Od muzičke senzacije Senidah do legendarne Bebi Dol, sve zvezde su pevale svoje najveće ali i strane hitove, u kojima svi korisnici mogu uživati potpuno besplatno kada god požele, gde god se nalazili.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/1588338819046407.jpg

    Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao i intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene. Prvo iznenađenje koje YOUBOX donosi korisnicima je spektakularan koncert Marije Šerifović u nedelju 3. maja u 20h, uživo sa Partizanovog stadiona. Pored novog sadržaja korisnici će svake nedelje moći da uživaju i u live nastupima najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/1588338843694289.jpg

    Bebi Dol koja u fenomenalnim aranžmanima izvodi svoje legendarne pesme, Bojana Vunturišević koja u kafani dok sedi sa društvom peva „Ja te pjesmom zovem“ ili Coby koji u horskom izvođenju sa ekipom iz beogradskog romskog naselja izvodi svoje najveće hitove su samo neka od iznenađenja koje YOUBOX donosi svojim korisnicima.

    YOUBOX aplikacija već je dostupna svim vlasnicima IOS i Android smart uređaja na App store-u i Google play prodavnici.

    Muzički sadržaj jedinstvenog karaktera biće samo jedan od segmenata koji će biti predstavljan domaćoj javnosti. YOUBOX produkcija nastavlja da radi na premium muzičkom kontentu i specijalima sa najvećim domaćim i stranim imenima iz sveta sporta, filma, muzike, ali i serijalima sa napoznatijim domaćim influenserima koja će uskoro biti dostupan u narednim verzijama aplikacije.

    Saznaj više:
    Povezani članci: