Rosalía je izbacila osam novih pesama na albumu „Motomami“

    14.09.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/rosalia_cover.jpg

    Španska pop pevačica i umetnica Rosalía je početkom ove godine izbacila album „Motomami“ koji je poharao muzičke liste. „Motomami“ je zasluženo pokupio nagradu Grammy za najbolji latino-rok, urbani ili alternativni album kao i Latino Grammy nagradu za album godine. On je za Rosalíju predstavljao svojevrstan eksperiment zvukom i zajedno sa producentima kao što su Pharrell i Chad Hugo, ova pevačica je napravila fantastičan posao. Album predstavlja ekspanziju različitih ritmova, od regetona do pop-bachate. na originalnoj verziji nalazi se šesnaest pesama, među kojima su veliku popularnost stekle „La Fama“ u saradnji sa The Weekndom, „Saoko“ i „Chicken Teriyaki“. A sada se, na veliko iznenađenje fanova, pojavilo još osam novih pesama na albumu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/16631600138215.jpg

    Naime, Rosalía je izbacila deluks verziju svog albuma pod nazivom „Motomami +“, a na novoj verziji nalaze se 24 pesme – 16 starih i osam novih. „Za sve moje Motomami fanove koji su uvek bili tu i koji su pevali pesme kad još nisu ni izašle“, napisala je na svom Instagramu. „Ovo je najbolji način da se zahvalim.“

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/1663160040570683.jpg

    Deluks album „Motomami +“ uključuje pjesmu „Despecha“ koja je debitovala na turneji, te pesme „Aislamiento”, “La Kilie”, “Lax” “Chiri“, remiks verziju pesme „Candy“ kao i live verziju pesme „La Fama“. Takođe, na albumu se može pronaći i Rosalíjina zahvalnica obožavateljima. „Motomami +“ je prešao milijardu strimovanja na Spotifyju te postao prvi album ženskog španskog izvođača u istoriji koji je dosegao ovaj broj slušanja. U nastavku poslušajte ove nove dodane pesme na albumu. Mi već jesmo i puštamo ih na repeat.

    Saznaj više:
    Povezani članci: