Pretraga

Rosalía je izbacila osam novih pesama na albumu \"Motomami\"

Rosalía je izbacila osam novih pesama na albumu "Motomami"

Tekst: BURO.

Foto: Press

Španska pop pevačica i umetnica Rosalía je početkom ove godine izbacila album "Motomami" koji je poharao muzičke liste. "Motomami" je zasluženo pokupio nagradu Grammy za najbolji latino-rok, urbani ili alternativni album kao i Latino Grammy nagradu za album godine. On je za Rosalíju predstavljao svojevrstan eksperiment zvukom i zajedno sa producentima kao što su Pharrell i Chad Hugo, ova pevačica je napravila fantastičan posao. Album predstavlja ekspanziju različitih ritmova, od regetona do pop-bachate. na originalnoj verziji nalazi se šesnaest pesama, među kojima su veliku popularnost stekle „La Fama“ u saradnji sa The Weekndom, „Saoko“ i „Chicken Teriyaki“. A sada se, na veliko iznenađenje fanova, pojavilo još osam novih pesama na albumu.

Rosalía je izbacila osam novih pesama na albumu "Motomami" (фото 1)

Naime, Rosalía je izbacila deluks verziju svog albuma pod nazivom „Motomami +“, a na novoj verziji nalaze se 24 pesme - 16 starih i osam novih. „Za sve moje Motomami fanove koji su uvek bili tu i koji su pevali pesme kad još nisu ni izašle“, napisala je na svom Instagramu. „Ovo je najbolji način da se zahvalim."

Rosalía je izbacila osam novih pesama na albumu "Motomami" (фото 2)

Deluks album „Motomami +“ uključuje pjesmu „Despecha“ koja je debitovala na turneji, te pesme „Aislamiento”, “La Kilie”, “Lax” “Chiri“, remiks verziju pesme „Candy“ kao i live verziju pesme „La Fama“. Takođe, na albumu se može pronaći i Rosalíjina zahvalnica obožavateljima. „Motomami +“ je prešao milijardu strimovanja na Spotifyju te postao prvi album ženskog španskog izvođača u istoriji koji je dosegao ovaj broj slušanja. U nastavku poslušajte ove nove dodane pesme na albumu. Mi već jesmo i puštamo ih na repeat.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor