Stiže četvrta sezona serije Succession, evo šta o njoj kažu detalji sa snimanja

    29.06.2022.
    RECOMMENDED

    Još uvek nismo sasvim došli sebi od finalne epizode treće sezone naše omiljene serije Succession koja nam je priredila nezapamćenu dozu drame, tenzije, spinova i učinila da još više zavolimo ili zamrzimo naše antiheroje. Malo smo predahnuli, ali, iskreno, članovi porodice Roy i njihovi neočekivani potezi već su krenuli da nam nedostaju. Izgleda je HBO to osetio pošto nam je ovih dana priredio jedno slasno iznenađenje: potvrdu da je snimanje četvrte sezone već uveliko krenulo i da je porodica Roy ponovo na okupu!

    Nova sezona će se sastojati od 10 epizoda, što je za jednu više od treće sezone, woohoo! Prve dve sezone „Succession“ su takođe trajale po 10 epizoda. Glumci Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun i J. Smith-Cameron vraćaju se na scenu i u novoj sezoni, a sudeći po sinopsisu koji je objavio HBO izvesno je i učešće Alexandera Skarsgårda, koji se prvi put u seriji pojavio u prošloj sezoni. 

    Zvanični sinopsis četvrte sezone kaže: „U četvrtoj sezoni od 10 epizoda, prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tech vizionaru Lukas Matsson sve je bliža. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalni strah i porodične podele među članovima Roy dinastije dok predviđaju kako će izgledati njihovi životi kada se posao završi. Dolazi do borbe za moć dok porodica teži budućnosti u kojoj je njihova kulturna i politička težina ozbiljno smanjena“.

    Zvaničnog datuma emitovanja još nema ni u tragovima, ali s obzirom da je snimanje krenulo nedavno, vrlo je verovatno da četvrtu sezonu ne možemo očekivati pre kraja ove, ili početka sledeće godine. Verovatno se svi već sa dozom straha pitate da li će sezona četiri  biti ujedno i poslednja, uvereni smo da to neće biti slučaj. Iako HBO nije aludirao na dalje sezone u svom saopštenju za javnost, intervjui sa glumcima i ekipom su nas smirili.

    Saznaj više:
    Povezani članci: