Stiže nam nastavak serije „Sex and the City“!

    24.12.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/clanak_satc.jpg

    Ali bez Kim Cattrall

    HBO MAX platforma ne prestaje sa iznenađenjima koja objavljuje prethodnih nedelja. Najnovije je vezano za svima omiljenu seriju „Sex and the City“ i najavu iz više izvora da se planira snimanje nastavka u formi mini-serije. Legendarna serija koja se emitovala na HBO kanalu i koju je stvorio Darren Star po knjizi koju je napisala Candace Bushnell, pratila je kako se Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon kao Miranda Hobbes, Kristin Davis kao Charlotte York i Kim Cattrall kao Samantha Jones snalaze kroz svoje živote pune ljubavnih brodoloma i fantastičnih outfita.

    Serija koja je bila neverovatno popularna i imala 6 sezona između 1998-2004. godine nakon toga je imala i dva filma, dok su problemi nastali kada je krenulo da se pregovara oko trećeg nastavka. Kim Cattrall je bila veoma rečita i iznela dosta prljavog veša o situacijama iza kamera (naročito o svađama sa SJP) i izričito rekla da je ne planiraju za bilo kakav nastavak „Sex and the City“ priče. To svakako znači da će i ovaj mini-serijal proći vez nje. Da li nam je žao? Naravno! Posle bezbroj ponovnih gledanja Samantha nam je postala omiljeni lik.

    Kako bilo da bilo jedva čekamo da vidimo šta će nam novi „Sex and the City“ doneti i da li će biti relevantan kao u vreme kada je započeo svoje prikazivanje i promenio način na koji se oblačimo, razgovaramo o vezama i definišemo ženska prijateljstva.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1608830063630817.jpg
    Saznaj više:
    Povezani članci: