Stiže nova serija koju su režirali Barack i Michelle Obama

    09.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/obamacover.jpg

    We the people

    Netflix je objavio trejler za seriju koju je režirao Obama par. Reč je o edukativnoj mini seriji “We the people” koja kombinuje muziku i animaciju, a ima za cilj da poduči mlađe generacije građanskoj kulturi.

    Budući da se radi o mini seriji, ona će imati samo deset epizoda. Fokus će, dakle, biti na građanskim pravima, odnosno jednostavnom pregledu istih koji će mlađa populacija zapravo moći da razume.

    Epizode će pratiti originalna muzika, a tema pesama kretaće se od izbornog sistema do poreza. Puno umetnika našlo se u ovom u ovom zajedničkom projektu predsedničkog para, a među njima su: H.E.R., Janelle Monáe, Adam Lambert, Bebe Rexha…

    Pored Michelle i Barack Obame, na listi reditelja našli su se još Peter Ramsey, Trisha Gum, Victoria Vincent, Benjy Brooke, Mabel Ye, Tim Rauch, Jorge R. Gutierrez, Daron Nefcy, Everett Downing i Kendra Ryan.

    Serija će simbolično će biti prikazana 4. jula, na Dan državnosti Sjedinjenih Američkih Država a posle “Becoming” od Michelle, koji smo obožavali i u pisanoj i video formi, radujemo se zajedničkom projektu para koji pomera granice.

    Saznaj više:
    Povezani članci: