Stigla je vest iz Kanye West univerzuma: album „Donda“ je konačno gotov

19.07.2021.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/kanyecover.jpg

Bog, politika, moda, razvod, nova veza… A muzika? Već smo počeli da sumnjamo da ćemo uopšte slušati davno najavljeni album, ali se to upravo promenilo, zahvaljujući snimcima sa listening žurke u Las Vegasu. “Donda” je deseti studijski album planetarno popularnog repera i producenta Kanyea Westa koji je prvobitno bio zakazan za izlazak 24. jula 2020, a koji ćemo potencijalno slušati već od sledeće nedelje.

Nekolicina fanova je prisustvovala ovom događaju, a oni koji tvrde da su bili tamo su na svojim Twitter nalozima podelili vest da album izlazi ove nedelje, iako zvanične najave (još uvek) nema. Izvesni Justin Laboy je napisao: “Album Kanye Westa je stvarno gotov, a kada ga ove nedelje bude izbacio, verovatno ništa osim njega nećemo slušati.” Justin je dodao i da je produkcija daleko ispred vremena, a da muzika zvuči kao da je Kanye na ivici siromaštva i da je prvi put u životu u potrazi za produkcijskom kućom.

Još jedan fan poznatog repera je podelio nešto detaljnije utiske i otkrio da se čitav album vrti oko vere i prevazilaženja životnih nevolja, i to u prvom licu. Ono čemu se raduju obožavaoci ne samo Kanyea Westa, već rep muzike uopšte, jeste činjenica da Travis Scott i Playboi Carti takođe učestvuju na ovom albumu. Ovaj snimak dokazuje da se ne radi o nizu izmišljotina opsesivnih fanova, a iako iz samo 20ak sekundi ne možemo puno da zaključimo o kvalitetu svih pesama, ne sumnjamo da će nas Kanye u najmanju ruku iznenaditi, jer je faktor iznenađenja uz njegov lik i delo svepriustan.

Saznaj više:
Povezani članci: