The Weeknd radi seriju sa producentom serije “Euphoria” i jedva čekamo da je gledamo

    06.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/euphoriacover.jpg

    Iako smo navikli da lik Abela viđamo u spotovima, on je odlučio da ode korak dalje, te nam sada sprema seriju, a u tome će mu pomoći kreator druge poznate serije “Euphoria” – Sam Levinson. The Weeknd je nedavno uspeo da nasamari javnost lažnom estetskom operacijom, koja je zapravo bila deo njegovog storitelinga za album „After Hours“ što dovoljno govori o njegovoj genijalnosti i činjenici da uvek pronađe način da stvari uradi nekako drugačije.

    Ovo zapravo neće biti prvi put da Abel aka The Weeknd piše ili glumi, budući da je igrao u poznatom filmu “Uncut Gems” kao i u seriji “American Dad” a spot za pesmu „Too Late“ definitivno ide u prilog njegovom, do sada manje popularnom talentu, budući da isti liči na mini film.

    Serija na kojoj trenutno radi zvaće se “The Idol” a u središtu priče biće mlada pop pevačica koja se zaljubljuje u gurua noćnog života iz LA-a. Pretpostavljate da već sama reč „guru“ vodi, u najmanju ruku, dvostruki život. Upravo to i jeste situacija, jer je on ujedno i vođa kulta a ono što ćemo svi najviše voleti je činjenica da će njega igrati upravo The Weeknd.

    Producent Reza Fahim je dugogodišnji saradnik popularnog pevača, a imaće udela i u ovom njegovom projektu. Snimanja su u toku, te je datum izlaska serije još uvek nepoznat. Ono što znamo je da ćemo seriju gledati na HBO-u i ne možemo da dočekamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: