Pretraga

Upravo je izašao trejler za \"Prijatelje\"!

Upravo je izašao trejler za "Prijatelje"!

Tekst: BURO.

Okej, ovo nije vežba! Ovo nije onaj tizer od prošle nedelje iz kojeg nam ništa nije bilo jasno osim što smo na njega emotivno odreagovali. HBO Max izbacio je danas trejler od dva minuta koji najavljuje specijal "Prijatelja" najavljen za 27. maj.

Trejler prikazuje kako se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer pojavljuju na originalnom setu studija gde su snimani "Prijatelji" i to je sve što nam treba da se prisetimo tih divnih (i u nečijim sećanjima lepših) vremena. Originalna postavka se šeta po setu, igraju igre, čitaju scenario i prisećaju se legendarne serije i fenomena koji je postala. U specijalu će se pojaviti mnoga poznata imena kao što su David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga.

Dodatne radosne vesti su da će "Friends Reunion" lokalno biti dostupan na HBO GO istog dana kada ima i svetsku premijeru. Dakle, čekamo 27. maj, obnavljamo gradivo iz prethodnih sezona, i dok ne sačekamo ovaj specijal (i možda televizijski događaj godine) pogledajte trejler i uživajte.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor