Miele je organizovao još jedan kulinarski izazov

10.09.2024.
RECOMMENDED

Miele Experience Centar u Beogradu na vodi ponovo je bio mesto susreta novinara- kulinarskih entuzijasta, zanimljivih recepata i sjajnih ukusa

Beograd, 10. septembar 2024. – Miele Experience Centar u Beogradu na vodi bio je domaćin još jednog uzbudljivog kulinarskog izazova, na kojem su predstavnici medija, uključujući i nas, dobili priliku da odmere svoje kulinarske veštine. Ovogodišnji događaj je okupio novinare-entuzijaste koji su se nadmetali u pripremi zadatog jela, vođeni savetima iskusnih profesionalnih kuvara iz restorana sa Michelin zvezdicama.

Takmičenje se odvijalo u dve ekipe, a svaka je imala na raspolaganju vrhunske kuhinjske aparate brenda Miele, čime je dodatno podstaknuta kreativnost i lakoća u kuvanju. Imali smo priliku da iz prve ruke osetimo performanse i funkcionalnost uređaja, koji su nam omogućili da lako savladamo izazov i predstavimo svoja jela na najvišem nivou.

Miele

Miele Experience Centar nije samo mesto za ovakve inspirativne događaje – on nudi mogućnost testiranja svih uređaja iz Miele ponude. Ljubitelji ovog renomiranog brenda mogu lično da se uvere u to šta Miele čini sinonimom za kvalitet i inovacije na tržištu kućnih aparata.

Povodom obeležavanja 125 godina postojanja, kompanija Miele lansirala je preko 80 jubilejskih modela uređaja, grupisanih u specijalne serije 125 Edition i 125 Gala Edition. Ovi uređaji simbolizuju Mieleovu posvećenost vrhunskom kvalitetu, trajnosti, dizajnu, lakoći korišćenja, kao i očuvanju životne sredine.

Takođe, jedna od novina je i otvaranje Miele Outlet Centra u Balkanskoj ulici, koji će od 23. do 27. septembra 2024. godine omogućiti kupovinu uređaja iz prethodnih generacija uz popuste od 15 do 30%.

miele1

O kompaniji Miele

Miele je vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata, sa dugogodišnjim iskustvom u inovaciji i kreiranju vrhunskih proizvoda. Kompanija, osnovana 1899. godine u Nemačkoj, danas ima proizvodne pogone širom sveta, a njeni uređaji postavljaju standarde u trajnosti, performansama i dizajnu.

Foto: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: