Pretraga

Beograd je bogatiji za dve nove šoping adrese baš na vreme za prazničnu kupovinu

Beograd je bogatiji za dve nove šoping adrese baš na vreme za prazničnu kupovinu

Tekst: BURO.

Decembar je mesec poklona i šopinga, koktel zabava i prazničnog raspoloženja, a sve ove tri stvari spojile su se na dve nove šoping adrese u Beogradu. Oba dizajnerska monostore-a odišu prefinjenom ali opuštenom atmosferom koja osvaja isto koliko i komadi koji se u njima prodaju,predlažemo da ih - ukoliko već niste - obavezno stavite na svoju listu za posetiti što pre.

KARL LAGERFELD

Adresa: TC Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilsona 12

Beograd je bogatiji za dve nove šoping adrese baš na vreme za prazničnu kupovinu (фото 1)

Poznati brend Karl Lagerfeld otvorio je vrata svoje prve prodavnice u Srbiji, u šoping centru Galerija u Beogradu, a tim povodom, organizovan je i ekskluzivni događaj kome su prisustvovale brojne VIP ličnosti, novinari, influenseri, ljubitelji mode i prijatelji brenda. Na ovoj novoj adresi pronaćićete praktično sve kolekcije brenda, uključujući muške i ženske linije odeće i obuće, torbe, nakit, parfeme i dadatne aksesoare, kao i dugoočekivanu kolekcija Cara Loves Karl, koja je dizajnirana u saradnji sa glumicom, manekenkom i aktivistkinjom Carom Delevingne.

Enterijer se prostire na 170 kvadratnih metara inspirisan je kancelarijom i domom Karla Lagerfelda, pa dekor uključuje luksuzne detalje od mermera, hroma i mesinga uparene sa uokvirenim skicama njegovog rada. Statement tepisi oponašaju one koje je dizajnirao Karl; jedan ima crvenu ivicu, koja liči na onu koju je stavljao na svaku skicu kao zaštitni znak. Stolice od crvenog somota i obloženi drveni podovi su dodatno inspirisani antiknim nameštajem i tradicionalnom francuskom arhitekturom koja se nalazi u Lagerfeld kući u Parizu.

FURLA

Adresa: TC Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilsona 12

Beograd je bogatiji za dve nove šoping adrese baš na vreme za prazničnu kupovinu (фото 2)

Poznati italijanski brend Furla otvorio je vrata svoje prve prodavnice u Srbiji, u šoping centru Galerija u Beogradu, a otvaranje je propratila i koktel zabava kojoj su prisustvovale zvanice iz sveta mode, novinari, influenseri i prijatelji brenda. Obožavaocima poznatog brenda predstavljen je Furlina vizija kroz koncept italijanskog stila života kroz široku lepezu ženskih torbi, aksesoara, naočara za sunce i sitne kožne galanterije.

Novootvorena beogradska prodavnica uređena je u elegantnoj neutralnoj paleti i minimalističkom sofisticiranom konceptu koji savršeno oslikava osnovni Furla DNK i vrednosti kombinovanja autentičnog italijanskog nasleđa sa savremenim dizajnom kome se Furla kupci uvek nanovo vraćaju.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor