Beograd je bogatiji za dve nove šoping adrese baš na vreme za prazničnu kupovinu

    09.12.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/karlfurla_cover.gif

    Decembar je mesec poklona i šopinga, koktel zabava i prazničnog raspoloženja, a sve ove tri stvari spojile su se na dve nove šoping adrese u Beogradu. Oba dizajnerska monostore-a odišu prefinjenom ali opuštenom atmosferom koja osvaja isto koliko i komadi koji se u njima prodaju,predlažemo da ih – ukoliko već niste – obavezno stavite na svoju listu za posetiti što pre.

    KARL LAGERFELD

    Adresa: TC Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilsona 12

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1670587562733288.jpg

    Poznati brend Karl Lagerfeld otvorio je vrata svoje prve prodavnice u Srbiji, u šoping centru Galerija u Beogradu, a tim povodom, organizovan je i ekskluzivni događaj kome su prisustvovale brojne VIP ličnosti, novinari, influenseri, ljubitelji mode i prijatelji brenda. Na ovoj novoj adresi pronaćićete praktično sve kolekcije brenda, uključujući muške i ženske linije odeće i obuće, torbe, nakit, parfeme i dadatne aksesoare, kao i dugoočekivanu kolekcija Cara Loves Karl, koja je dizajnirana u saradnji sa glumicom, manekenkom i aktivistkinjom Carom Delevingne.

    Enterijer se prostire na 170 kvadratnih metara inspirisan je kancelarijom i domom Karla Lagerfelda, pa dekor uključuje luksuzne detalje od mermera, hroma i mesinga uparene sa uokvirenim skicama njegovog rada. Statement tepisi oponašaju one koje je dizajnirao Karl; jedan ima crvenu ivicu, koja liči na onu koju je stavljao na svaku skicu kao zaštitni znak. Stolice od crvenog somota i obloženi drveni podovi su dodatno inspirisani antiknim nameštajem i tradicionalnom francuskom arhitekturom koja se nalazi u Lagerfeld kući u Parizu.

    FURLA

    Adresa: TC Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilsona 12

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1670587562756563.jpg

    Poznati italijanski brend Furla otvorio je vrata svoje prve prodavnice u Srbiji, u šoping centru Galerija u Beogradu, a otvaranje je propratila i koktel zabava kojoj su prisustvovale zvanice iz sveta mode, novinari, influenseri i prijatelji brenda. Obožavaocima poznatog brenda predstavljen je Furlina vizija kroz koncept italijanskog stila života kroz široku lepezu ženskih torbi, aksesoara, naočara za sunce i sitne kožne galanterije.

    Novootvorena beogradska prodavnica uređena je u elegantnoj neutralnoj paleti i minimalističkom sofisticiranom konceptu koji savršeno oslikava osnovni Furla DNK i vrednosti kombinovanja autentičnog italijanskog nasleđa sa savremenim dizajnom kome se Furla kupci uvek nanovo vraćaju.

    Saznaj više:
    Povezani članci: