Pretraga

Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3

Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3

Tekst: BURO.

Foto: Press

Na obali Dunava, u Silosima, prepoznatljivom spomeniku istorije, arhitekture i urbane energije Beograda, adidas je organizovao dugo očekivani događaj posvećen promociji najnovije siluete. Proslavljeni NMD dobio je svog naslednika, i u skladu sa sloganom „Preuzmi grad. Kreiraj sopstveni put” veliki broj poznatih ličnosti, prijatelja i ambasadora brenda došlo je da ostavi svoj u ovoj večeri za pamćenje. Među gostima su bili mladi umetnici, poznati glumci i influenseri poput Sare Jo, Stevana Piala, Matee Milosavljević, Andrije Jo, Lee Stanković, Jenni Martin, Milana Maglova.

Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3 (фото 1)
Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3 (фото 2)

„Jedan od sinonima za iskazivanje originalnosti u mom životu je definitivno odevanje, a svako ko me bolje poznaje zna da se to izjednačava sa adidasom, to je brend koji je uspeo da isprati sve moje životne faze, a bilo ih je zaista mnogo, i stilski i što se tiče kreativnog stvaranja. Pored toga, stvar koja definitivno najviše obeležava originalnost i u najkraćim crtama je opisuje jeste da budemo svoji. Mislim da je pored svih uticaja oko nas, veoma je teško pronaći pravog sebe i da za nekoga ko se bavi kreativnim radom to zapravo podrazumeva konstantno traganje. Nije moguće, niti bi trebalo da odbacimo sve uticaje sa strane, ali treba imati granice u svemu tome i pronaći svoj izraz“, izjavila je Sara Jo ovom prilikom.

Prisutni su imali priliku da motive Beograda sagledaju očima mladih umetnika, studenata treće godine Fakulteta dramskih umetnosti, i svoju kreativnost i originalnost iskažu praveći zanimljive video snimke uz pomoć različitih boja i nekoliko trikova nove tehnologije.

Posebno mesto na događaju imali su verni ljubitelji adidas brenda koji su na veoma jednostavan način mogli da osvoje ekskluzivne ulaznice za ovaj neverovatan događaj, kupovinom NMD artikala u Buzz radnjama ili preko njihove online prodavnice, kao i učešćem u aktivaciji koja je organizovana u adidas OCS Knez radnji. Najkreativnije ideje su bile izložene na događaju, a mladi talentovani umetnik domaće Gen Z muzičke scene, Luka Rajić, je tokom događaja jednog od kreatora obradovao i nagradio novim NMD V3 patikama.

Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3 (фото 3)
Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3 (фото 4)

Za sjajnu atmosferu i zagrevanje ove septembarske večeri bili su zaduženi upravo perspektivni mladi umetnici, Luka Rajić i Tamara Popović (It’s Tam), koji su uživo nastupili i sve prisutne zabavili svojim pesmama i energičnim nastupima. Žurka se nastavila do kasno u noć uz omiljene svetske hitove i nastup sjajnog DJ-a.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam večeras uspeo da iskažem moju energiju i priču koju želim da podelim sa publikom kroz svoje tekstove, pesme i nastupe. Iako danas to nije jednostavno, trudim se da radim ono što volim i iskažem ono što zaista osećam, a čini mi se da se to i drugima dopada. Mislim da smo uz adidas ovom kampanjom poslali pravu poruku, da mladi treba da prate svoje snove i sami kreiraju svoj put“, ispričao je Luka nakon svog nastupa.

Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3 (фото 5)
Bili smo na adidas žurci povodom predstavljanja novih modela patike NMD_V3 (фото 6)

Mnogobrojni detalji učinili su da svi osete pravi duh i potpuno urone u NMD priču, a posebnu pažnju prisutnih privukla je aktivacija postavljena u jednom od silosa, posvećena adidas saradnji sa Buzz-om. Ljubitelji fotkanja i društvenih mreža su koristeći specijalno kreiran NMD filter imali priliku da se fotografišu i učestvuju u nagradnoj igri. Ono što će sigurno obradovati sve jeste to da nagradna igra još uvek traje, a sve što treba da uradite jeste da preuzmete NMD filter i pokažete svoju originalnost i kreativnost. Više o nagradnoj igri možete pronaći na originalnoj Instagram stranici Buzz-a.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor