Brend Lacoste lansira novu kolekciju inspirisanu vrednostima Novaka Đokovića

    25.08.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/08/novak_cover.jpg

    Brend Lacoste će sutra (sreda, 26. avgust) lansirati najnoviju saradnju sa pop-art umetnikom Youssefom Sy koji je poznatiji kao Ysy. Kolekcija je inspirisana delom Novaka Đokovića koji je ambasador brenda od 2017. godine.  Ova kolekcija će biti dostupna na svetskom nivou u izabranim Lacoste radnjama, na sajtu i kod prodajnih partnera, a sadrži polo majice, kape i dukseve na kojima je ispisano “Djokovic” uz prepoznatljivom Ysy stilu. Kao motivi pojavljuju se elementi iz prirode kao što su planine i more, a oni su iscrtani na teniskim lopticima kao simbol balansa u Novakovom životu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/08/1598349689323704.jpg

    Youssef je kreirao ilustrovanog lika inspirisanog Novakom još 2016. godine pošto je on osvojio Roland-Garros. “Pošto sam pričao sa Louiseom Trotterom (kreativnim direktorom brenda) odlučili smo da taj koncept malo produbimo i dodamo ideje u koje su zajedničke Đokoviću i Lacoste brendu”, rekao je Sy. “Njegov trud da ostane na prvom mestu i to koliko je posvećen poslu i način na koji prenosi svoje vrednosti kroz svoju Fondaciju su ono što sam želeo da istaknem kroz ilustracije”.

    Lacoste je samo jedan od brendova sa kojima Đoković sarađuje. Teniser je ove godine potpisao ugovor i sa kompanijom Peugeot, a prošle godine je sklopio partnerstvo sa brendom Montblanc i zajedno su lansirali specijalnu ediciju StarWalker srebrne olovke.

    Saznaj više:
    Povezani članci: