Da li Tom Ford prodaje svoj brend?

    12.07.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/tom_cover.jpg

    Pre dva dana je internetom počela da kruži vest da Tom Ford planira da proda svoj brend i da je pristupio poznatoj firmi Goldman Sachs.

    Tom Ford je nesumnjivo jedna od najvažnijih figura u modnoj industriji. A sada, čovek koji je oživeo Gucci nakon svih skandala i često šokirao javnost svojim seksepilnim kampanjama navodno želi da proda svoj sopstveni brend koji po Bloombergu trenutno vredi nekoliko milijardi dolara. Prodaja nije potvrđena i nije poznato da li će se Ford odreći brenda u potpunosti ili će nad njim zadržati kreativnu kontrolu, ali je tačna informacija da se obratio uglednoj firmi Goldman i Sachs koja bi trebalo da se bavi prodajom. Ni Ford ni predstavnici Goldman Sachsa nisu, za sad, dali zvaničan komentar na ovu vest.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/165763289943657.jpg

    Tom Ford je osnovao svoj brend 2004. godine, a dve godine kasnije se udružio sa modnom kućom Ermenegildo Zegna na liniji muške odeće. Zanimljivo je da je nedavno sišao sa pozicije direktora udruženja CFDA što nikom nije bilo posebno čudno, ali u svetlu ovih novih informacija nismo sigurni da li ovo znači da Ford kreće u nešto sasvim novo? Bilo koja druga karijera koja ima veze sa umetnošću i estetikom nas ne bi čudila, pogotovo kad se setimo da Ford potpisuje dva filma koji su nominovani za Oskara. Čega god da se do sad prihvatio, on je napravio briljantno i na visokom nivou. Pomno pratimo sledeći korak.

    Saznaj više:
    Povezani članci: