Dodeljene su prestižne modne CFDA nagrade, pogledajte najbolja izdanja sa crvenog tepiha

    08.11.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/cfda_cover.jpg

    Sinoć je u Njujorku održana ceremonija dodele CFDA nagrada, takozvanih „modnih Oskara“. Osim što su crvenim tepihom prošetala neka od najvećih imena industrije, a neki se i trijumfalno pojavili nakon debitovanja novog dečka u javnosti (Cher, u tebe gledamo), priznanja su dobila imena na koja treba da obratimo posebnu pažnju – za slučaj da ih već ne pratimo pomno.

    Pojavio se, razume se, ceo klan Kardashian kojim je dominirala Kim, zatim i Julia Fox (iako nismo dobili Hailey i Selena momenat), zatim Cher u kožnom outfitu kojim je ponovo privukla ogromnu pažnju, Kaite Holmes i Kendall Jenner u brendu Khaite, Gigi Hadid i druge zvanice, a najbolja izdanja pogledajte u galeriji.

    Jedno od najzapaženijih bio je svakako i Law Roach, koji je i dobio nagradu za stilistu godine, dok je nagrada za najboljeg dizajnera u ženskoj modi otišla u ruke Catherine Holstein iz obožavanog Khaite. Najboljom dizajnerkom muške mode proglašena je Emily Adams Bode Aujla iz brenda Bode, a najbolji američki dizajner aksesoara je ove godine Raul Lopez iz brenda Luar. Nagradu za najboljeg mladog dizajnera dobila je Elena Velez. Geoffrey Beene Lifetime Achievement  nagrada dodeljena je brendu Chrome Hearts.

    Saznaj više:
    Povezani članci: