Pretraga

Donosimo modne favorite iz najnovije Mango kolekcije

Donosimo modne favorite iz najnovije Mango kolekcije

Tekst: BURO.

S poslednjim danima ove godine, modni svet, a i mi, okrećemo novu stranicu. Upravo to je i prilika da se malo posvetimo shoppingu i odmah izaberemo svoje favorite za prve stranice u novoj godini. Od raskošnih uzoraka do zemljanih boja, od poznatih klasika do novih krojeva i silueta koji će nas osvojiti na prvu, zimska sezona u naš ormar unela je mnoštvo odličnih trendova i mogućih kombinacija, a odgovor na svaku modnu dilemu ove nam sezone donosi Mango.

Jedan od najpopularnijih high street brendova naglasak stavlja na modne klasike i ležerne basic odevne komade. Pletivo, jeans, košulja i dobre gležnjače biće apsolutni hit za svaki dan. I dok novi modni favoriti donose jednostavnost kada je riječ o krojevima, siluetama i materijalima, trendi boje uneće optimizam u prve zimske dane.

Mango kolekcija donosi zanimljivu modnu priču ispričanu kroz istovremeno efektne, svestrane i ugodne za nošenje odevne komade i modne dodatke.

Zvezde svake zimske sezone definitivno su efektne jakne, a posebno one u znaku „oversized“dizajna. Izbor je više nego šarenolik, pa verujemo da će svaka dama pronaći komad baš po svojoj meri. Dolaze kako u klasičnim zimskim tonovima, tako i u nekoliko neodoljivih nijansi, koje će oživeti i začiniti zimsku sezonu pred nama.

U nastavku donosimo efektne casual predstavnike nove Mango kolekcije.

Donosimo modne favorite iz najnovije Mango kolekcije (фото 4)

KOMBINEZON SA KRATKIM RUKAVIMA

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor