Pretraga

Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju

Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju

Tekst: BURO.

Nova unisex kolekcija koju Dua Lipa potpisuje za Pumu inspirisana je old-school rejv kulturom pa se spremite za vibrantne nijanse roze, ljubičaste i narandžaste, hologram detalje i retro motive, a sve to spojeno sa leptirima koje Lipa koristi kao svoj zaštitni znak. "Flutur" kolekcija sastoji se od uskih modela koji prate telo i inspirisani su sportskom odećom, ali reinventovani na način da se uklope u svaki noćni klub.

Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju (фото 1)

"Leptir predstavlja tranziciju, preobražaj i nove početke," izjavila je Lipa u zvaničnom obaveštenju koje prate novu kampanju. "Osećam se kao da je i na početku, kada smo radili prvi drop, leptir za mene imao posebno značenje. Sada, kada smo na drugoj kolekciji, to značenje je samo još jače i dublje, postalo je još vaćnije u mom životu. Sve se kretalo i napredovalo, manifestovalo se upravo kroz njega."

Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju (фото 2)
Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju (фото 3)
Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju (фото 4)

"Nosioci" kolekcije koja ukupno broji 30 artikala su, između ostalog, i Flared T7 Tracksuit i CEČČ Dome King model patika koji su napravljeni ekskluzivno za Lipu. Pored toga, tu su drugi sportski komadi odeće, patike i aksesoar, kao i tri varijacije na temu Mayze modela među kojima su i Mayze Boot i Mayze Metallic. Kampanju koja prati kolekciju potpisuje Jordan Hemingway, a u njoj se pored same Lipe pojavljuju i plesači sa njene turneje.

Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju (фото 5)
Dua Lipa dizajnirala je novu kolekciju za brend Puma, imamo kampanju (фото 6)

Kolekcija će se naći u prodaji na zvaničnom sajtu od 14. jula.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor