Pretraga

Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto

Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto

Tekst: BURO.

Kada počnemo da pričamo o letu, iz godine u godinu jedna stvar nam je uvek na misli - boho. Bilo da je to zato što nas boho asocira na slobodu i opuštenost ili zato što ga vezujemo za muzičke festivale ali jednostavno, ovaj stil nam je prva asocijancija na letnje modne dane. A ko je bolji u kreiranju fantastičnih luksuznih boho komada od australijskog brenda Zimmermann? Sada je stigla vest da je ovaj popularni brend napravio capsule kolekciju sa modnim e-commerce gigantom Mytheresa.

Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 1)

Uz samo jedan pogled na slike iz kampanje postaje nam jasno da, ako ćemo se pakovati za leto, onda su ove stvari sve što bismo želeli da se nađe u našem koferu. Od kombinezona, preko topova i bluza sa pufastim rukavima, do aksesoara i kupaćih kostima - praktično je cela lista želja tu!

Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 2)
Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 3)

Kolekcija broji 24 komada i svi su urađeni u prefinjenom Zimmermann stilu koji već sezonama obožavamo. Sigurno nećete ostati imuni na fantastičnu dugu haljinu sa pojasom ili razigrani kupaći kostim sa karnerima.

Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 4)

Paleta je potpuno Zimmermann: roze, bež, plava, sa ubačenim animal printom koji izgleda gotovo revolucionarno jer nismo navikli da ga viđamo u toj nežnoj mekoj paleti. Sve ovo ide u prilog ideji koja se nalazila iza izrade cele kolekcije: letnja idila i kako bismo želeli da izgledamo tokom tog leta.

Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 5)
Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 6)
Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 7)

Od dana na plaži, preko ručka u gradu, pa sve do staycation varijante, Zimmermann je pokrio svaku opciju koja vam je potrebna! Komade možete pogledati ovde, a i kupiti ih od danas na Mytheresa.

Ekskluzivna Mytheresa i Zimmermann saradnja koja će vam ulepšati ovo leto (фото 34)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor