Pretraga

Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije!

Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije!

A i vi ćete ih odmah staviti na svoju listu želja

Tekst: BURO.


Foto: Sol Bela

U svojoj najnovijoj kolekciji za sezonu jesen-zima 2020/2021. Edition 2, Sheriff & Cherry kreativni mastermind Mauro Massarotto vodi nas na dobro poznatu destinaciju: onaj jedan omiljeni klub koji rado posećujemo s prijateljima, mesto koje nas, baš poput i same kolekcije, ispunjava lepim osećanjima i koje nas, svojim izbledelim uspomenama, podstiče na maštanje te u mislima odvodi na neka daleka i egzotična putovanja.

Razigrane resice i upečatljivi uzorci bude u nama asocijacije na nešto neobuzdano i divlje, dok nas model ribarske jakne, čijoj se funkcionalnosti nežno suprotstavlja teški frotir, podseća da praktičnost nije uvijek ključna za sve u životu. Isto vredi i za jakne u stilu popularnih koledžica koje su izvezene prepoznatljivim amblemom brenda „S & C“, a koji upućuje kako su od lige ipak (uvek) važniji prijatelji.

Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije! (фото 1)
Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije! (фото 2)
Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije! (фото 3)

Kolekcija namenjena muškarcima i ženama protkana je bogato izvezenim motivima poput trešanja i palmi koji služe kao podsetnici na neka dobra stara vremena. Upravo su dobra osećanja spona koja spaja naše misli, a ona se direktno ogleda u detalju kanapa, prepoznatljivom lajt motivu brenda, koji je poput zajedničke niti koja sve spaja provučen kroz velik deo kolekcije Edition 2.

U kolekciji ćete pronaći i kućne ogrtače i jakne, no šta god da ogrnete i gde god da vas put ponese, osećaćete toplinu doma. Sheriff & Cherry pokazuje da, čak i u vremenima koja su obeležena ograničenjima, putovanje nikada ne prestaje, a njihova kolekcija je tu da vas odvede na put.

Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije! (фото 4)
Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije! (фото 5)
Želimo svaki komad iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije! (фото 6)

Fotografije iz kampanje Edition 2 potpisuje španska fotografkinja Sol Bela, a u ulozi modela nalaze se nova lica poznatog Voodoo Club-a iz Barselone.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar