Fantastična Chanel cruise 2020/21 kolekcija je stigla!

    08.06.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/chanel_news.jpg

    Danas jer ekskluzivno predstavljena Chanel cruise kolekcija za sledeću godinu. Priča iza nje je svakako zanimljiva jer je nastala u vreme korone tako da sve što je bilo isplanirano ranije moralo da promeni oblik.

    „Na početku sam imala na umu Kapri, gde je revija trebala da se održi ali se nije desila zbog pandemije i karantina“, kaže Virginie Viard, kreativna direktorka modne kuće Chanel. „Tako smo morali da se adaptiramo na novonastalu situaciju: odlučili smo da koristimo materijale koje smo već imali na stanju, a kolekciju smo zamislili kao putovanje Mediteranom. Ostrva, miris eukaliptusa, roze nijanse bugenvilije.“ Dodajte tome opuštenost legendarnih glumica koje su 60-ih letovale na italijanskoj i francuskoj rivijeri.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1591629194597604.jpg

    Ova kolekcija je napravljena za lagano putovanje bez puno stvari, zamišljena je za vas kada idete sa „malim koferom na točkiće ili cegerom“, lagani komadi za kombinovanje koji mogu da se koriste na različite načine: duga suknja ako se podigne postaje haljina bez bretela, dugačka jakna može preko dana da se nosi sa bikinijem a uveče sa džinsom. Možete je nositi i na golu kožu za maksimalan efekat. Evo nekoliko ideja iz same kampanje. Ostaje nam da sanjamo trenutak kada će putovanja biti moguća. Posebno ovakva kakva nam nudi Chanel.

    Saznaj više:
    Povezani članci: