Pretraga

Fashion & Friends slavi 15. rođendan prelepom novom kampanjom

Fashion & Friends slavi 15. rođendan prelepom novom kampanjom

Tekst: BURO.

Vodeći multibrend koncept zakoračio je u novu sezonu impresivnom modnom pričom kojom obeležava petnaest godina postojanja na regionalnoj modnoj sceni. Najnovija kampanja, snimljena za kolekciju proleće/leto 2022, vodi nas na jug Španije gde su među kulisama očaravajućeg kompleksa La Muralla Roja nastale fotografije zbog kojih odmah maštamo o večnom letu.

Fashion & Friends slavi 15. rođendan prelepom novom kampanjom (фото 1)

Kampanja pod nazivom Step Up dočarava sve ono što Fashion&Friends jeste - stilsku hrabrost, izlazak iz zone komfora i slobodu koja nije ograničena vremenom, mestom ili stanjem uma. Stajling koketira sa retro estetikom devedesetih, ali i party glamurom. Prikazan je zanimljiv miks dnevnih, večernjih i sportskih komada, među kojima dominira stonewashed teksas, haljine u mini i midi dužinama, uvek aktuelne chino pantalone, kao i košulje čistih linija.

Outfiti se poigravaju slojevitošću i teksturama, a razigrani krojevi, te jarke i pastelne boje savršeno dočaravaju mediteranski temperament i lakoću življenja. Kombinacije namenjene toploj sezoni pred nama sadrže pregršt zanimljivih detalja, od trendi sandala, preko svilenih marama sa printom, oversize sunčanih naočara i torbica u vibrantnim nijansama.

Fashion & Friends slavi 15. rođendan prelepom novom kampanjom (фото 2)

Fotografije potpisuje talentovani modni fotograf Marko Vulević, stajlinge Jelena Milovanović za Vis à Vis, frizuru i šminku Aleksandar Đikić, a ispred objektiva našli su se modeli Nicole Mayer, Luis Calandriello i Neven Stanišić. Kampanja je zaokružena videom u režiji Nemanje Novakovića, koji predstavlja sinergiju boja, detalja i raskošnih kolekcija.

Fashion & Friends slavi 15. rođendan prelepom novom kampanjom (фото 3)


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor