Izazivanje tradicionalnog: Zaljubili smo se u ove vintage venčanice

    23.02.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/vinvencanicecover.jpg

    Camille Charrière nam je prošle godine pokazala je kako može da izgleda kul mlada i a ukoliko želite da izvedete nešto slično, skrećemo vam pažnju na prvu Rixo kolekciju venčanica. Henrietta Rix i Orlagh McCloskey osvojile su srca modne industrije, još 2015. godine kada su osnovale brend, svojim pristupačnim haljinama koje su inspirisane vintage siluetama. U svom najnovijem poduhvatu, najbolje prijateljice prikazale su ograničenu seriju venčanica koja prikazuje sve ono zbog čega ih volimo. A ko je bolji da dizajnira kolekciju od nevesta koje su jeku planiranja sopstvenog venčanja?

     

    U okviru kolekcije naći ćete haljine sa čipkom, žakarom i šljokicama. Bilo da se radi o svilenoj slip haljini  ukrašenoj velikom mašnom ili mini haljini sa okruglim izrezom ukrašenom perjem, Rixo pruža ženama obilje mogućnosti kako da se obuku za poseban dan. Njih dve su želele da zadovolje sve one žene koje žele nešto savremenije sa vintage vajbom i u tome su nesumnjivo uspele. Inspiraciju su crpele iz silueta dvadesetih, šezdesetih i sedamdesetih, a kolekciju čini ukupno 26 komada. Henrietta i Orlagh su se nadahnule svojom ljubavi prema starinskim printovima, fokusirajući se na detalje u dizajnu i konstrukciji – primetna je posvećenost obliku, kroju i tkaninama. 

     

     

    Iz očiglednih razloga, manje ceremonije su i dalje u trendu, a ovakve venčanice su doslovno savršene upravo za njih. No, bilo kako, trend drugačijih venčanica definitivno treba da zaživi. Stil, samopouzdanje i autentičnost svakako nikada ne izlaze iz mode.

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: