Pretraga

Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu

Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu

Tekst: BURO.

"Naočare koje stavljaju osmeh na lice!"

Iza ove rečenice stoji Izipizi, francuski brend koji je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu, u šoping centru Galerija. Dizajniran u Parizu, Izipizi je svoju prepoznatljivost stekao unisex kolekcijama laganih, fleksibilnih i pristupačnih naočara koje su namenjene - i jednako dobro stoje - svima.

Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu (фото 1)

Izipizi je nastao još 2010. godine. Njegovi osnivači, tri prijatelja iz detinjstva, Charles Brun, Quentin Couturier i Xavier Aguera, zajedno sa timom koji danas broji više od 100 ljudi, kontinuirano rade na širenju brenda i inovacijama, nudeći nove kolekcije, saradnje i modele, tako da odgovore na potrebe što više ljudi. Posvećeni su stalnom unapređenju poslovanja, smanjenju uticaja na planetu, poboljšanju kvaliteta materijala, kao i jačanju društvenih akcija. 

Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu (фото 2)
Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu (фото 3)

Povodom otvaranja prodajnog mesta, priređeno je druženje za medije, influensere i poznate ličnosti, a zvanice su imale priliku da otkriju novu kolekciju za proleće-leto 2023, pod nazivom Daydream, u nijansama-pastelno ljubičaste, boje slonovače i aromatičnog karanfilića , umirujuće zelene , kao i nebesko plave . Pored sunčanih i screen modela sa zaštitom od plave svetlosti, nova kolekcija sjajne završnice, oblih kontura i glatkih prelaza boja, dostupna je i za decu.

Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu (фото 4)

Pored upečatljivog dizajna, brend Izipizi nudi lagane, udobne i razigrane ramove izuzetnog kvaliteta i izdržljivosti po pristupačnim cenama. Sve naočare su sa 100 odsto UV zaštite, a dolaze i u širokom spektru boja, a svi modeli za decu do 5 godina su polarizovani, hipoalergijski i u potpunosti bez bisfenola A.

Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu (фото 5)
Izipizi je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu (фото 6)

Brend Izipizi je prisutan širom zemlje, a u Srbiji se trenutno može naći kao deo asortimana u optikama, multibrend i dečijim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Više informacija možete pronaći na zvaničnim lokalnim stranicama brenda happysight.rs

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor