Pretraga

Kampanja za novu kolekciju kupaćih kostima MO Swimwear oduzima dah

Kampanja za novu kolekciju kupaćih kostima MO Swimwear oduzima dah

Bonus: cela kolekcija izrađena je od održivih materijala

Tekst: BURO.

Inspirisane neodoljivim kalifornijskim zalascima sunca, Milica Opačić i Nikolina Jungić početkom ove godine boravile su u Los Anđelesu sa idejom da naprave editorijal za novu kolekciju za leto 2020. svoje linije kupaćih kostima - MO Swimwear - a rezultati su svakako vredeli truda.

Kampanja za novu kolekciju kupaćih kostima MO Swimwear oduzima dah (фото 1)

Nakon meseci rada na kolekciji i potrage za najkvalitetnijim prirodnim materijalima i istraživanja linija modela kupaćih kostima uspele su da svoju novu kolekciju i predstave na jednako ekskluzivan način: posebno za ovu priliku angažovani su američki fotograf Sam Damshek i manekenka Juliana Herz, koja je i zaštitno lice ove kampanje pod nazivom ‘’Once Upon A Time In Hollywood’’.

Kampanja za novu kolekciju kupaćih kostima MO Swimwear oduzima dah (фото 2)

Linija MO Swimwear se od samog početka izdvojila svojim kvalitetom, kako krojeva tako i materijala, a u skladu sa globalnim tendencijama okretanja prirodnim i održivim materijalima zbog očuvanja životne sredine, MO Swimwear kolekcija za sezonu leto 2020. urađena je od italijanske i svetlucave španske likre, isprepletane finim održivim tkaninama, čime se čuva ekološka ravnoteža. Pored samih tkanina, u cilju buđenja svesti i odgovornosti prema prirodi, pakovanje, deklaracije i nalepnice za MO kupaće kostime su urađeni od održivih materijala poput bambusovog papira.

Kampanja za novu kolekciju kupaćih kostima MO Swimwear oduzima dah (фото 3)

Jednodelni i dvodelni modeli dizajnirani su tako da odgovaraju različitim ženskim figurama i bez suvišnih detalja, u intenzivnim i bogatim tropskim nijansama plave, roze, zelene, neon-narandžaste i pink, azurne, bakarne i neizbežnim nijansama crne i bele, dok su zastupljeni i printovi animal i cvetnih motiva.

MO Swimwear kolekciju za leto 2020. čine komadi koji se lako uklapaju u različite stajlinge i nisu namenjeni samo plaži. Strastvene, odvažne i dinamične žene uživaće u različitim opcijama koje nude. Izaberite svoj što pre!

MO Swimwear kupaće kostime možete naći u studiju Milice Opačić, MO Premiere u Dobračinoj 34, na Dorćolu, kao i na Instagram stranici @mo.swimwear

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor