Pretraga

Kendall Jenner se pojavila u haljini mlade domaće dizajnerke Sande Simone

Kendall Jenner se pojavila u haljini mlade domaće dizajnerke Sande Simone

Tekst: BURO.

Foto: @sandasimona

Volimo da slavimo uspehe mladih domaćih dizajnera, a ovaj put radujemo se tome da je jedna od najpoznatijih žena sveta obukla haljinu sa potpisom Sanda Simona. Naime, Kendall Jenner je simbolično 18. avgusta (18/8) u Hemptonsu napravila žurku povodom promocije svog brenda tekile, budući da ona nosi naziv 818 i za tu priliku se pojavila u modelu naše dizajnerke. Usku zelenu haljinu sa drapiranim detaljima i isečcima, uparila je sa minđušama i lakom u istoj boji i bež sandalama.

Kendall Jenner se pojavila u haljini mlade domaće dizajnerke Sande Simone (фото 1)
Kendall Jenner se pojavila u haljini mlade domaće dizajnerke Sande Simone (фото 2)

Kendall je još u februaru najavila kreiranje sopstvenog brenda, nakon što se mesecima unazad nagađalo o tome koja Kardashian/Jenner zapravo počinje da proizvodi tekilu, a pored ovog pića, na zvaničnom 818 sajtu mogu se poručiti i brendirani peškiri, majice, šortsevi i šeširi. Na samoj žurci, čak je i taxi 'Kenny's tequila taxi' koji je dovozio goste bio brendiran, zelene boje u tonu sa celim događajem. 

Sanda Simona Studio je brend osnovan 2020. godina sa sedištem u Parizu, a fokusiran je na ograničene capsule kolekcije koje se izrađuju i distribuiraju u skladu sa principima održive i etičke mode, što u centar pažnje ponovo vraća sam dizajn, umesto masovne produkcije. Mi smo odavno zaljubljeni u Sandinu viziju i kreativnost i sigurni smo da je ovo samo (sjajan) početak.

Kendall Jenner se pojavila u haljini mlade domaće dizajnerke Sande Simone (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor