Kim Kardashian zaštitne maske za lice od 8 dolara rasprodate su u roku od sat vremena

    19.05.2020.
    RECOMMENDED

    Kim Kardashian je mogul, a njeno casrtvo čine parfemi, kozmetika i donji veš (i još ponešto što iza čega odluči da stane, pride). Upravo je za ovo poslednje, tj njen brend SKIMS vezana najnovija vest: maske za lice (koje nisu medicinske) sa potpisom ovog brenda puštene su danas u prodaju i rasporodate su za sat vremena. 

    Tokom vikenda je krenula najava prodaje ove linije koja se sastoji iz 5 nijansi neutralnih tonova i koje su potpuno u skladu sa već postojećim SKIMS donjim vešom. Cena svake maske je 8 dolara ili 25 dolara za pakovanje od četiri. Kako bi izbegla bilo kakvu negativnu konotaciju vezanu za svoje ranije poslovne poduhvate odmah je odlučila da 10.000 maski kao i deo prodaje od njih donira u dobrotvorne svrhe. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/1589900614472777.jpg

    U komentarima ste mogli pročitati stotine pitanja „da li i kako mogu da rezervišem masku?“ nakon što je procurela vest da su sve zalihe rasprodate pa je uskoro usledilo zvanično SKIMS obaveštenje da će nove maske biti u prodaji sledeće nedelje. Da, lista za čekanje postoji. Ako nam ne verujete možete se prijaviti i sami ovde

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: