Pretraga

Miloš Biković je novo zaštitno lice Fashion&Friends kampanje

Miloš Biković je novo zaštitno lice Fashion&Friends kampanje

Tekst: BURO.

Foto: Kevin S.

Vodeći regionalni multibrend lanac prodavnica Fashion&Friends predstavio je svog novog brend ambasadora i zaštitno lice reklamne kampanje za jesen/zimu 2020: poznatog glumca i producenta Miloša Bikovića.

Kampanja pod nazivom “In a Heartbeat” inspirisana je nezaboravnim trenucima koji se mere otkucajem srca i savršeno oslikava duh Fashion&Friends brenda: ljubav za koju je ponekad dovoljan samo jedan pogled, lepota koja nas u trenu privuče i ostavi bez daha, nalet hrabrosti da budemo to što jesmo, ali uvek sa stilom.

Miloš Biković je novo zaštitno lice Fashion&Friends kampanje (фото 1)

Na senzualnim kadrovima zabeleženim kamerom francuskog fotografa Kevina S, prikazana je zavodljiva igra našeg poznatog glumca i manekenke Lidije Ristić u nekim od ključnih komada sezone - od klasičnih košulja i besprekorno skrojenih mantila, do seksi koktel haljina i tretiranog džinsa. Fotografije su začinjene eklektičnim miksom stilova, krojeva i boja, kao moćnim uvodom u jesenju sezonu.

Miloš Biković je novo zaštitno lice Fashion&Friends kampanje (фото 2)

Kampanju “In a heartbeat” prati ekskluzivni video tizer, koji će biti prava vizuelna poslastica za ljubitelje mode i sve obožavaoce harizmatičnog glumca. 

Miloš Biković je novo zaštitno lice Fashion&Friends kampanje (фото 3)

Multibrend prodavnice Fashion&Friends se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Hrvatskoj – Zagreb, Split, Rijeka i Zadar, Crnoj Gori – Podgorica, Kotor, Budva, Bar i Nikšić, Bosni i Hercegovini – Banja Luka i Severnoj Makedoniji – Skoplje.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor