Nasleđe za nove generacije: Ovako izgleda patika nastala spojem dva popularna modela iz 70-ih i 80-ih

    28.09.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/09/reebok_1.jpg

    Poznati fitnes i lifestyle brend Reebok iznova pokreće pitanje svog nasleđa i vraća se u prošlost kako bi pronašao inspiraciju, ali i podstakao druge da razmisle šta ostavljaju novim generacijama. Kroz poslednji osvrt na svoju istoriju, brend je otišao u kasne sedamdesete i početak osamdesetih godina prošlog veka, poslužio se estetikom tog vremena i stvorio novu siluetu – Classic Leather Legacy model koji predstavlja savremenu interpretaciju dve dobro poznate ikone među patikama tog doba – modela Aztec i Classic Leather.

    Koristeći najprepoznatljivije elemente ovih modela, ali i umeće mladih kreativaca stvorena je potpuno nova, moderna patika. CL Legacy je silueta koja nastoji da kroz kampanju „Write Your Legacy“ inspiriše i podstakne kreativce da otkriju šta žele da ostave u nasleđe budućim generacijama i po čemu žele da budu upamćeni.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/09/1601304680553191.jpg

    Tako su ko-kreatori ove kampanje – fotografi, videografi, dizajneri, vizuelni umetnici, influenseri i mnogi drugi – ostavili svoj trag kroz vizuelna rešenja, a svako od njih koristio je situacije iz sopstvenog života kao inspiraciju. Myles Loftin, fotograf i kreativni direktor iz Bruklina, inspiraciju je pronašao u ogledalima za koja veruje da predstavljaju neku vrstu portala u drugi svet. Dok je Kicki Yang Zhang, umetnica, influenserka i model iz Berlina u fokus stavila antropologiju i ljudsku evoluciju. Svaki od 17 umetnika, koliko ih je učestvovalo u kampanji, dao je svoj lični pečat najnovijoj patici iz Reebok porodice, pokazujući da zaostavština nije samo ono što ostavljamo iza sebe, već i ono što stvaramo u trenutku i planiramo za budućnost. Među svetskim zvezdama koje su podržale ovu ideju našli su se između ostalih i rep umetnici Cardi B i Khalid.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/09/1601304681105448.jpg

    Ovaj klasičan model sada je dostupan i u Srbiji, u Buzz radnjama, a odlikuju ga unapređene performanse koje ga čine idealnom patikom za urbani stil života. Spoj različitih materijala, spoljašnji deo đona koji se stapa sa specijalno oblikovanim središnjim delom tako da daje moderan izgled čitavoj silueti i jedinstven kontrast u pogledu boja i teksture đona. 3D elementi, posebno dizajniran jezik i sistem za brzo vezivanje pertli su ono što ovu siluetu čini posebnom i drugačijom.

    Saznaj više:
    Povezani članci: