Pretraga

Nove Gucci patike koštaju samo $12

Nove Gucci patike koštaju samo $12

Tekst: BURO.

Da, dobro ste pročitali: uskoro ćete moći da obujete Gucci patike koje ste platili svega $12, nažalost samo virtuelno. Brend nastavlja da bude lider u načinu na koji predstavlja svoje proizvode i novim načinima na koje oni mogu da se konzumiraju (na njihovom Insta nalogu postoji highlights sa filterima), a sada su izbacili patike koje postoje samo digitalno.

Nove Gucci patike koštaju samo $12 (фото 1)

Ostaje samo pitanje: da li biste išta platili za Gucci koji postoji samo na vašem telefonu? I zašto?

Business od Fashion prenosi da će ove Gucci patike koštaće $9 i $12 dolara, a radi se o filteru koji ih uz pomoć proširene realnosti obuva na nogu korisnika. Filter je razvijen u saradnji sa studiom Wanna iz Belorusije, a biće dostupan isključivo preko Gucci mobilne aplikacije. U planu je pravljenje i cele kolekcije cipela koje će postojati samo virtuelno i koje će kolekcionari međusobno moći da prodaju i razmenjuju.

Nove Gucci patike koštaju samo $12 (фото 2)

Italijanski brend je već pokušao nešto slično svojom kolekcijom za Pokémon Go avatare, a nisu ni usamljeni u svom poduhvatu osvajanja novih virtuelnih horizonata pošto je Louis Vuitton je već dizajnirao za League of Legends. Da li je sledeća na redu Bottega torba za Animal Crossing?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor