Pretraga

Otvorena je nova Reserved prodavnica u centru Beograda

Otvorena je nova Reserved prodavnica u centru Beograda

Tekst: BURO.

Poljski brend Reserved je od dolaska na naše tržište osvojio vernu bazu kupaca, a oni od sada imaju novu lokaciju na raspolaganju: u centru Beograda u Knez Mihailovoj broj 20, 17. septembra otvorena je nova prodavnica!

Samo otvaranje proteklo je uz prisustvo poznatih ličnosti iz sveta mode, muzike, novinarstva i drugih sfera koje su uživale u celom eventu i odabiru svojih novih kombinacija iz selekcije odeće iz Reserved lookbooka za jesen 2020. godine i drugim modnim iznenađenjima.

Odabrati omiljeni Reserved komad je pravo uživanje: modni svet za njih nema ograničenja i inspiraciju crpe kako iz velikog sveta, tako i iz alternativnih, smelih modnih predloga. Reserved kombinuje lepotu klasičnog dizajna sa originalnim, poslednjim modnim trendovima kako za žene, tako i za muškarce, kao i za decu.

Suština ovog brenda je geometrijski kroj i tekstura korišćenih tkanina, posebno oštrih krojeva, ujednačenih boja, kao i elegancije koja odiše u svakom artiklu koji je namenjen za posebne prilike.

Kraj leta ne znači samo povratak obavezama, već je i vreme za promenu svakodnevnog izgleda. Lagane haljine i kratke pantalone dobijaju prijatno mesto negde duboko u ormaru i zamenjuju se kaputima i jaknama. U premijernom Reserved lookbooku pronaći ćete kratki kurs o trendovima koji će vladati ove jeseni.

Pletene haljine, kombinezon i košulja od veštačke kože, jednobojna odela, komplet od tvida, kaput, jakna vezana oko struka sa džepovima na grudima odličan su izbor, bilo da idete na posao, fakultet, dejt ili se sastajete sa prijateljima. 

Otvorena je nova Reserved prodavnica u centru Beograda (фото 1)

Tu i tamo se pojavi iznenađujući element, poput veštačkog krzna, puf rukava u haljini, naboranih pantalona u kombinaciji sa teškim čizmama, ružičastog kaputa ili prozirnog gornjeg dela koji se nosi uz klasične farmerke i sako u beloj boji ili srebrni džemper koji se ističe u kombinaciji sa laganom suknjom.

Otvorena je nova Reserved prodavnica u centru Beograda (фото 2)

Paleta boja u novom Reserved lookbooku sastoji se uglavnom od crne i bele, ali takođe i suptilne ružičaste i sive. Iako se čini da su boje prigušene, važnost leži u teksturi materijala - naborima, prekrivaču i debljini tvida. Dodaci takođe nisu zanemareni pa su tu must haves sezone,  jodhpur čizme sa traktorskim đonom, kao i tanke plitke čizme sa potpeticom, duge čizme kao i patike, koje će biti posebno pogodne za početak nove sezone. Torba „skitnica“ sa pletenom teksturom vredna je pažnje, a hit ove jeseni i zime biće „kožna“ beretka, koja se već nalazi u ormarima mnogih Francuskinja. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor