Počinje neverovatna akcija! Od sutra vas čeka 40% popusta na sve artikle iz kolekcije za proleće/leto u radnjama XYZ, Armani Exchange i Sportina, kao i u online prodavnici

    15.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/sportina_cover.jpg

    Leto je tu, tik pred našim vratima, možemo da ga namirišemo bez obzira na nestabilno vreme, a pre nego što krenemo ka obali vreme je i da obiđemo radnje. A ako tražite jedno mesto na kome možete da obnovite celu letnju garderobu imamo sjajnu vest za vas! Već sutra proverite šta vas sve čeka u radnjama Sportina grupe po cenama nižim za čak 40% na sve artikle iz kolekcije za proleće/leto. 

    U prodavnicama ćete pronaći sjajne letnje modele koje nećete želeti da skinete celo leto, a kolekcije sa sniženim cenama čekaju vas u radnjama XYZ, Armani Exchange i Sportina, ali i u internet shopu-u rs.shop.xyz.fashion.  Posmatrajte ovu akciju kao jedan vid sporta i zapravo je ključno da se organizujete i unapred razmislite koji su to komadi u koje želite da uložite. Zato vam dajemo prednost od 24 sata da pronađete baš ono što vam se dopada i da od sutra tačno znate na šta “jurišate”. 

    U ovim radnjama ćete pronaći aktuelne modne komade zahvaljujući kojima ćete na leto biti najbolje obučena osoba. Isprobajte sve trendove i to bez previše razmišljanja, jer uz toliko neodoljive cene lako je prepustiti se modnoj groznici i napraviti stajlinge bez kompromisa. Ipak, budite brzi jer je ova jedinstvena akcija ograničena i trajaće samo četiri dana, odnosno od 17.06. do 20.06. Uživajte i neka stilske igre počnu!

    Saznaj više:
    Povezani članci: