Pretraga

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu

Tekst: BURO.

Sinoć je u Beogradu održana modna revija poznatog američkog brenda Steve Madden. Možda "revija" i nije najbolji izbor reči pošto je ono što je predstavljeno beogradskoj publici više ličilo na performans nego na klasičnu šetnju modela po pisti, a preko 400 zvanica uživalo je u ovoj fuziji mode i pop kulture.

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 1)
Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 2)
Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 3)

U prvom delu revije prikazani su modeli iz najnovije kolekcije koja slavi njujorške korene brenda: štikle u dramatičnim bojama ružičaste, neon-zelene i narandžaste, zauvek trendi mokasine, zavodljive čizme preko kolena u metalik nijansama i kultne booties po kojima je brend Steve Madden prepoznatljiv još od svog osnivanja 1991. godine.

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 4)

Posebnom vizuelnom utisku doprinele su Steve Madden predimenzionirane šoping kese koje su nosile manekenke, skrivajući tako odeću ali naglašavajući obuću. Glamurozni stajling posebno su isticale i frizure modela čije kose su bile skupljene u visoki rep, a u bekstejdžu su korišćeni preparati premium brenda Balmain Paris Hair Couture.

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 5)
Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 6)

U drugom delu revije, grupa plesača izvela je tačku u jesenjim modelima patika, prenoseći tako pokretom i dinamikom tela energiju sa njujorških ulica.

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 7)

Najveće iznenađenje večeri bio je nastup Jelene Karleuše koja predstavlja otelotvorenje Steve Madden alfa-žene: slobodnu i snažnu ličnost koja ima kontrolu nad svojim životom. Pevačica se na sceni pojavila u hot-pink čizmama sa platformom i bodiju, a ceo look zaokružila je neočekivanim detaljem - velom u istoj nijansi roze.

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 8)

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta mode, umetnosti i šoubiznisa, a među zvanicama su bili Mina Milutinović i Danijela Dimitrovska, Nina Janković, Nataša i Kristina Bekvalac, Luka Raco, Voyage, a u prvim redovima sedele su i mnoge popularne devojke Instagrama.

Pogledajte atmosferu sa spektakularane Steve Madden revije u Beogradu (фото 9)