Pretraga

Pogledajte kampanju za najnoviju kolekciju Mona Man

Pogledajte kampanju za najnoviju kolekciju Mona Man

Oda hrabrosti

Tekst: BURO.


U trenutku kada je izvesnosti sve manje, velika je umetnost ne bojati se novog. Da bismo postali najbolja verzija sebe, nekad je potrebno da okrenemo novi list i hrabro zakoračimo ka svetu novog i nepoznatog.

Pogledajte kampanju za najnoviju kolekciju Mona Man (фото 1)

Najnovija kampanja muške kolekcije brenda Mona pod sloganom ,,New Chapter'' ističe simboliku svih novih stvari koje je brend doživeo u poslednjih godinu dana i najavljuje dalje promene sa ciljem da brend bude još bolji. Ove fotografije su materijalizacija stava da ne treba da se plašimo promena i da nas upravo one unapređuju i čine jačima.

Pogledajte kampanju za najnoviju kolekciju Mona Man (фото 2)

Kampanja ističe novi vizuelni identitet brenda i novi logotip koji potpisuje čuveni Slavimir Stojanović Futro, a novi logo predstavlja brend u jednom odvažnijem i modernijem svetlu.

Pogledajte kampanju za najnoviju kolekciju Mona Man (фото 3)

Posebnu upečatljivost kampanji daje upravo brend ambasador Dragan Mićanović, koji predstavlja sve one karakteristike Mona Man muškarca: hrabrost, integritet, posvećenost i strast ka postizanju viših ciljeva u životu.

Brend Mona nas ovom kolekcijom i kampanjom inspiriše na pozitivne promene i daje podršku svima onima koji su spremni da okrenu neki novi list!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar