Pretraga

Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja

Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja

Tekst: BURO.


Foto: Luka Bosković i Stefan Stojanov

Beogradska dizajnerka Milica Opačić predstavila je novu kolekciju za sezonu proleće-leto 2021. kojom slavi lični jubilej: 10 godina svog brenda MO Premiere. Ovom kolekcijom autorka se vraća esencijalnim vrednostima svog brenda reinterpretiranim tako da predstave potpuno novu, svežu estetiku MO devojke.

Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja (фото 1)

Ona je zanosna, elegantna, glamurozna i autentična. Magičan kolorit, teksture, printovi, koža, svila i šljokice – sve je to prisutno u ovoj kolekciji. Svaki komad rađen je pažljivo i sa puno strpljenja tako da je samostalno upečatljiv, ali istovremeno lako i lepo gradi celokupnu sliku kolekcije.

Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja (фото 2)
Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja (фото 3)

Slikanjem kolekcije na dve različite pozadine dizajnerka je želela da pokaže kako moderna žena današnjice može biti vanvremenski lepa i glamurozna. Kroz dinamiku poza i raznolikost boja prikazuje se raznovrsnost komada kojima se svi podsećaju da izuzetne odevne komade ne moramo tražiti van granica Srbije i da poverenje treba da poklonimo jednom kvalitetnom domaćem brendu.

Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja (фото 4)

Svi krojevi su potpuno novi ali sa retro vajbom. Kao i do sada, MO devojka je seksi i samouverena, a boje su pravi festival, tu su sve vedre nijanse duge: zelena, pink, žuta, crvena. Posebno su zanimljiva i dva dezena: jedan je animal-zebra print koji je aktuelan već nekoliko sezona, a drugi je potpuno nov “strange surface” print gde je u samoj teksturi sitan plise.

Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja (фото 5)
Pogledajte fenomenalnu kolekciju kojom brend MO Premiere slavi 10 godina postojanja (фото 6)

Kožni komadi izrađeni su u crnoj i srebrnoj boji, a svetlucavi, “candy glow” materijal, Milica je koristila za večernje haljine koje neodoljivo podsećaju na art deko dvadesetih. Iako ovom rođendanskom kolekcijom dominiraju haljine, drugi komadi poput sukanja, pantalona, bluza, sakoa, jakni i topova su tu da upotpune svaku odevnu kombinaciju za sve prilike.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor