Ponovo je tu jedan od omiljenih adidas modela!

    16.09.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/adidas_cover.jpg

    Najnoviji model adidas patika, NMD V3 koji pomera granice urbanog stila širom planete, ponovo je stigao u Srbiju. Ekskluzivni događaj posvećen njegovoj promociji biće održan u utorak, 20. septembra, u Silosima Beograd uz najavljeni dolazak velikog broja gostiju. Među zvanicama će se naći mladi umetnici i influenseri poput Sare Jo, Dušana Petrovića, Lazara Filipovića, Anđele Ilić, It’s Tam i Luke Rajića. Osim poznatih lica, kroz različite aktivacije, video instalacije i ekskluzivne materijale, gosti će imati priliku da se bliže upoznaju sa novim modelom NMD V3, ali i da ga isprobaju u specijalno osmišljenoj NMD Expo sobi.

    Dizajnirane kao spoj neprevaziđenog dizajna prošlosti sa vizijom budućnosti za zaista originalan izgled, patike NMD V3 su potpuno futurističke, inspirisane prirodom, pri čemu je posebna pažnja posvećena mrežastom gornjištu koje je izrađeno od najmodernijih materijala, dok Boost središnji deo đona osigurava dodatnu udobnost. Kao stvorene da osvoje grad.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/1663325040219629.jpg

    Prateći krilaticu „Preuzmi grad. Kreiraj sopstveni put.” adidas će po prvi put nakon dužeg vremena okupiti prijatelje i ambasadore brenda na jedinstvenom događaju kakav nova NMD V3 linija i zaslužuje. Silosi, svojevrsni spomenik prepoznatljive brutalističke arhitekture i skladište energije Beograda na obali Dunava, izabrani su kao lokacija koja može da podrži urbani stil koji NMD donosi u naš grad. Model je dizajniran za zaljubljenike u retro pravac, pa predstavlja savršenog saputnika za otkrivanje nepoznatih terena i magije gradskih ulica. Upravo zbog toga, prisutni će imati priliku da uživaju u motivima Beograda koje su snimili studenti treće godine Kinematografije sa Fakulteta dramskih umetnosti. Koristeći trikove nove tehnologije svi gosti će moći da poziraju na uličnim kadrovima koje su mladi umetnici zabeležili.

    Među različitim detaljima koji će učiniti da svi osete pravi urbani duh i potpuno urone u NMD priču, izdvaja se unikatno iskustvo digitalnog efekta kojim će se oživeti specijalno kreiran NMD filter za društvene mreže. Inspirisan heat mapom i energijom gradskih ulica, adidas ga je razvio u saradnji sa Buzz-om. Najkreativnija objava napravljena korišćenjem ovog filtera biće nagrađena upravo parom NMD V3 patika, a više detalja o nagradnoj igri može se pronaći na zvaničnom Buzz instagram profilu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/16633250404917.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/1663325040252513.jpg

    Upravo će Luka, zajedno sa svojom koleginicom, Tamarom Popović (It’s Tam), biti zadužen za sjajnu atmosferu tokom večeri, kada će uživo nastupiti i izvesti svoje prepoznatljive hitove. Uz mnoštvo aktivacija i interaktivnih zona koje ranije nisu viđene kod nas, upotrebom savremene opreme, projektora, svetala, uz malo poznavanja boja, svi zainteresovani će moći da se oprobaju u kreiraju jedinstvene fotografije sa specifičnim detaljima, poput onih koje možete videti u NMD kampanjama širom sveta.

    Saznaj više:
    Povezani članci: