Pretraga

Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd

Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd

Tekst: BURO.

Svi smo opsednuti francuskom modom, a još kada taj francuski šik prebacimo na manji format u vidu odeće za decu onda imamo zagarantovanu uspešnu priču. Tako je i sa brendom Jacadi Paris koji svoju modernu garderobu za decu meša sa bogatim francuskim modnim nasleđem i pravi stvari za dečake i devojčice od 0-12 godina u kojima će provesti neke od nezaboravnih datuma svog detinjstva kao što su krštenja, rođendani, proslave...

Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd (фото 1)
Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd (фото 2)

Njihove divne stvari prave se u pariskim ateljeima gde se stvaraju ekskluzivni modeli i printovi, mešaju specijalne boje, i kao srž svega posvećuje se neverovatna pažnja detaljima. Kvalitet celog asortimana je okosnica brenda na koji se nadovezuju jednostavnost i unikatnost. Tu je takođe i podlinija Essentials Jacadi koja u sebi sadrži sve kao i glavna linija: od legendarnog džempera na štrafte, preko običnih majica i košulja, bluza i haljina, i da ne zaboravimo čarape! Od glavne linije, Essentials Jacadi se izdvaja svojom cenom, koja je prilagođena svima i svakoj prilici.

Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd (фото 3)
Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd (фото 4)

Ono što je trenutno u fokusu jeste najnovija kolekcija za proleće/leto 2020. Dizajneri su odlučili da naprave mali iskorak iz Pariza ka elegantoj regati po Seni. Zamislite to divno, šik, prefinjeno proleće ili leto. 

Ovo je savršena prilika da nabavite outfit za svoje dete i stvorite mu nezaboravne trenutke. Kada bude godinama kasnije gledalo fotografije sa svog rođendana, biće presrećno jer će imati divne uspomene. 

Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd (фото 5)
Poznati dečiji brend Jacadi Paris stigao je u Beograd (фото 6)

Jacadi Paris stvari možete pronaći u radnji "Jacadi" koja se nalazi u Kralja Petra 61 u Beogradu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor