Pretraga

Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju

Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju

Tekst: BURO.

Nakon što je nedavno izbacila novi parfem Paradoxe, Prada počinje i sa izradom luksuznog nakita. Ova modna kuća je predstavila svoju prvu liniju zlatnog nakita pod nazivom Eternal Gold koja je napravljena od 100% sertifikovanog recikliranog zlata. Brend neguje filozofiju održivosti što su nam već pokazali gorepomenutim parfemom koji ima mogućnost ponovnog punjenja, a sada sa recikliranim nakitom nastavlja u istom (pravom) smeru.

Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 1)
Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 2)
Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 3)

Komadi nakita iz kolekcije Eternal Gold lansirani su nakon četrnaest meseci razvoja linije. Nakit je dizajniran za sve polove, a vodi se minimalističkom ali odvažnom estetikom koja je pečat brenda Prada. Detalji na nakitu uključuju priveske u obliku velikog srca i trougla na kojima je utisnut Prada logo. Ovi privesci krase zlatne oglice u formi lanca, a vrhunac kolekcije je zlatna narukvica u motivu stilizovane zmije.

Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 4)
Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 5)

U kampanji su zasijala tri zaštitna lica: Amanda Gorman, Somi Jeon i Maya Hawke, poznata po ulozi Robin u seriji "Stranger Things". Kolekcija označava novi korak u održivom prostoru luksuznog nakita. Svaki komad je moguće "pratiti" i proveriti zahvaljujući Aura Consortium Blockchainu, koji takođe omogućuje kupcima da provere autentičnost dizajna.

Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 6)
Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 7)
Prada je lansirala prvu liniju luksuznog nakita, pogledajte kampanju (фото 8)

Prada Eternal Gold kolekcija dostupna je na online stranici i u buticima, uz odabrane komade dostupne putem posebne narudžbine u buticima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor