Pretraga

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći!

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći!

Tekst: BURO.

Ukoliko su štras, sjaj i elegancija za vas must have za novogodišnji outfit, požurite u novootvoreni Dea Orh seasonal boutique u ulici Kralja Petra 55 u Beogradu!

Ovo mesto je zaista ukrasilo našu prestonicu biranim modnim komadima najpoznatijih svetskih premium brendova. U šetnji kroz veličanstvenu aveniju stila i estetike oduševili smo se haljinama, parfemima, torbama i aksesoarima uz koje ćete izgledati jedinstveno i neponovljivo.

Za početak, predstavljamo vam neke od haljina, pravih umetničkih dela, kojima ćete, u istinskom smislu te reči – zasijati! Na prvi pogled, pažnju nam je privukla jedna otmena i elegantna Gucci-jeva, zaslućeno istaknuta, savršena za sve figure. Ukoliko ste za malo smelije krojeve, tu je i mini verzija na preklop, italijanskog brenda Atos Lombardini, uz koju će vam biti dovoljni još samo crveni karmin i visoke potpetice.

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 1)
Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 2)

Ukoliko volite svedenije tonove, svetlucavi sako istog brenda će vašoj odevnoj kombinaciji dati poseban sjaj i “wow” efekat.

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 3)

Po prvi put u Beogradu, na policama seasonal boutique-a u Dea Orh je njegovo modno veličanstvo - Christian Louboutin. Dah nam je zastao pred ovim lepoticama koje su svojim izgledom ulepšale ceo prostor!

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 4)

Naši pogledi ostali su prikovani i na torbicama različitih veličina i stilova, kreiranih velikom strašću poznatih dizajnera. U neke od njih utkani su cirkoni i stilski ukrasi, neke su sa posebnim vezom, a sve su podjednako lepe i odišu istančanim smislom za lepo.

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 5)
Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 6)
Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 7)

Na Dea Orh policama možete naći i vrhunske komade italijanskog dizajnerskog statement nakita sofisticirane izrade. Ogrlice koje su izrađene prema stilskim karakteristikama vrhunskih brendova vašem stajlingu daće onaj final touch!

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 8)
Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 9)
Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 10)

Ali, to nije sve! Nakon šetnje kroz carstvo ekskluzivne odeće svojim mirisima očaraće vas i jedinstveni niche parfemi. Da li ste znali da ovde ekskuzivno možete pronaći one koje ste do sada mogli da otkrijete i kupite u centrima visoke mode u Parizu, Londonu, Njujorku, Moskvi, Milanu, kao što su Carthusia, Carine Roitfeld, Frapin, Christian Dior...

Da se podsetimo priča nekih od njih…

Parfemska kuća Carthusia osnovana je daleke 1681. godine na mondenskom ostrvu Kapri, gde se i danas bočice pune luksuznim i unikatnim mirisima, i potom sa ovog ostrvceta, iz malene porodične radionice, distribuiraju širom sveta.

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 11)

Carine Roitfeld je ikona francuskog Vogue-a koja je svoju strast prema prefinjenošću pretvorila u liniju parfema pod nazivom Seven Lovers, nazvanih po sedam gradova sveta. Ukoliko želite da odišete stilom jedne od najhrabrijih žena modne industrije, odaberite jedan od njenih parfema koje ekskluzivno možete naći u Dea Orh.

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 12)

Nakon kupovine, preporučujemo vam da probate i neki od 25 vrsta džin tonika u lounge baru by Mio ristorante, koji se nalazi u prizemlju ovog predivnog prostora.

Pronašli smo modne komade u kojima ćete jedinstvenim glamurom zablistati u novogodišnjoj noći! (фото 13)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor