Pretraga

Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice

Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice

Tekst: BURO.

Foto: Mina Dishlenkovich

Koliko je važno izaći iz komercijalnih okvira i biti drugačiji, pokazuje i nova kampanja Rajićeva Shopping Centra kroz koju je prikazan savršen spoj suštine brend vrednosti sa dobro poznatim licima i svetskim modnim trendovima.

Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice (фото 1)

Autentično, inspirativno i drugačije – ovo su reči koje najbolje opisuju kampanju povodom Dana zaljubljenih Rajićeva Shopping Centra, čija su zaštitna lica naši eminentni glumci, Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice (фото 2)
Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice (фото 3)

Kampanja „Stvari koje volimo“ na upečatljiv način prikazuje emocije koje se bude u nama u iščekivanju dana ljubavi, a koje oživljavaju radosne trenutke živopisnih osamdesetih godina, uz prevazilaženje svih očekivanja kada su u pitanju stilski izazovi i sa kojom se pomeraju modne granice.

Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice (фото 4)

Poznati glumci su ovaj put bili glavni likovi modne priče, sa porukom – da ne treba tragati za idealnim, već uživati u svakodnevnim trenucima koji čine život ispunjenim. Na fotografijama koje odišu vintage momentima, glumci uživaju u svakodnevnim momentima u Rajićevoj, a modne kombinacije koje su poneli prikazuju na način kako pomoću odevnih komada i aksesoara omiljenih modnih brendova današnjice rekreirati stil kojim su odisali vanvremenski modni editorijali nekog drugog vremena.

Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice (фото 5)
Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice (фото 6)

Nova kampanja Rajićeva Shopping Centra je zapravo još jedna u nizu upečatljivih i drugačijih kampanja koje je ovaj shopping centar realizovao u protekloj godini, sa ciljem da iskustvo kupovine podigne na viši nivo i izađe iz okvira fast fashion trendova tako što će priuštiti svojim posetiocima uživanje u svakom momentu posete i kupovine na mestu gde se ukršta istorijski i modni centar prestonice.

Rajićeva predstavlja kampanju koja spaja istorijski i modni centar prestonice (фото 7)

Modeli su Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i Mimi Dukić, kampanju je fotografisala Mina Dishlenkovich, za šminku je bila zadužena  Jovana MUA, dok su firzure delo Dimitrija Vokića. Stilistkinja je bila Elena Nikolaevna uz pomoć Marka Čvorovića i Jovane Mitić.

Pogledajte više o samoj kampanji i modnim trendovima na: www.rajicevashoppingcenter.rs

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor