Rihanna izbacila novu kolekciju veša i našla se na naslovnoj strani Vogue Italia

    04.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/rihannacover.jpg

    I ne, još uvek ni glasa o albumu.

    Istina jeste da čekamo njen album ali kako stoje stvari to neće skoro jer se Rihanna bavi svim drugim, ali muziku odlaže na „neodređeno“. Ipak, čim se pojavi, šta god da uradi uvek nekako uspe da nas obraduje, bilo da je pesma, nova kolekcija ili nova linija beauty proizvoda. Ovaj put, popularna muzičarka i dizajnerka podržala ljubav i iskazala solidarnost pripadnicima LGBTQIA+ zajednice kreiranjem svoje nove kolekcije donjeg veša.

    Kako je rekla „ne postoji bolja stvar nego biti u mogućnosti da prikažeš svoje autentično ja“ i trudi se da svakim svojim delovanjem to podrži i ohrabri i kod drugih. Izjavila je da je mnogo uzbuđena što može da bude deo prajda i što svojom kolekcijom može da doprinese davanju podrške i slavljenju ovog meseca a najavila je virtuelnu žurku kao deo samog prajda krajem juna.

    Njena nova kolekcija je napravljena sa idejom da širi ljubav i pozitivnu energiju, i da proslavlja autentičnost i raznolikost. Čitava kolekcija se sastoji od motiva duge koji se provlači kroz svaki komad na brusevima, šorcevima, pojasevima za podvezice, donjeg veša i još mnogo toga. Pored toga što šalje poruku podrške svima, i cene kolekcije su takve da može svako da ih priušti, i kreću se od 17 do 70 dolara a svi komadi mogu da se nađu u veličinama od XS do 3XL.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/1622807542435785.jpg

    Kolekcija će biti jedinstvena i zbog toga što će deo sume biti doniran za Clara Lionel Foundation(CLF) i GLAAD kao podrška LGBTQIA+ organizacijama.

    Kampanju je fotografisao Quil Lemons a neke od zvezda koje su pozirale su Ahmad Kanu, Rahquise Bowen, plesač i plus size model Dexter Mayfield, Rihannin frizer Yusef i drugi.

    Pored toga što je izbacila novu kolekciju gotovo u isto vreme se našla na naslovnoj strani Vogue Italia magazina i to ne samo kao model već kao i kreatorka celog editorijala. Sve je osmislila, fotografisala, bavila se kreativnom direkcijom i na svim planovima aktivno radila sa timom koji je bio oko nje. Sve ovo nas podseća da je RiRi stvarno jedinstvena pojava na sceni i da je sve što uradi obično pun pogodak, s tim što da, još uvek se nadamo da će nas uskoro obradovati i nekom muzikom jer jedva čekamo da je opet čujemo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: