Sigurno ste nekad maštali o Jean Paul Gaultier komadima, sada mogu biti vaši!

    27.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/jpg_cover.jpg

    Jean Paul Gaultier je odlučio da otvori svoj modni trezor čija arhiva broji preko 30.000 komada! Da li je ovo najbolja vest koju ste danas pročitali? Vrlo verovatno. 

    Sećate li se čuvenog korseta u kom je Madonna započela svoju eksplozivnu „Blond Ambition“ turu 1990. godine? Izričito je zahtevala da njen outfit dizajnira Jaun Paul Gaultier, a čak mu je poslala i pismo u kom je izrazila zahvalnost za sve što je uradio za svet mode do tog momenta. Taj komad je momentalno ušao u modnu istoriju, a sada može biti vaš! Doduše ne zauvek, ali i prilika da iznajmite jedan tako kul komad je sjajna.

    Konkretno taj korset je 2012. godine prodat na aukciji za 52.000 dolara. Cena iznajmljivanja sličnih sa JPG potpisom je, razume se, znatno niža. Čisto da dobijete osećaj, cene rentiranja šalova su kreću od 150 evra, dok se za večernju haljinu mora izdvojiti 700 evra . Ideja je da se izbor dostupnih komada osvežava u skladu sa postojećim trendovima. Mnogi artikli iz osamdesetih i devedesetih sa potpisom čuvenog dizajnera godinama unazad se nalaze na među najtraženijim na sajtovima za preprodaju. Lanisiranje novog Gautlier koncepta najavljeno je za danas i svi modni fanovi uzbuđeno čekaju da među prvima isprobaju novu uslugu. U niskom smo startu. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: