Upoznajte najnoviju modnu inspiraciju Gigi Hadid

    21.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/gigicover.jpg

    Njujork je univerzum za sebe i to se potvrdilo nebrojeno puta. Izlišno je govoriti o njegovoj višedimenzionalnosti, zbivanjima koja se konstantno dešavaju na svim frontovima i opštem haosu koji taj grad zapravo drži “uvek budnim”. Ali, ono što ga suštinski čini Njujorkom jeste činjenica da je jezgro onih, u svim drugim delovima planete Zemlje uobičajenih svakodnevnih momenata, koje u tom parčetu sveta bivaju sve samo ne obični.

    Tako je jednog običnog letnjeg popodneva dvadesettrogodišnja Nanga prošetala ulicama Njujorka i sada verovatno ne bismo ništa znali o njoj da je Gigi Hadid nije uslikala i podelila na svom Instagram nalogu uz opis: “Ova kraljica je moja današnja NYC inspiracija”. Naći se na pravom mestu u pravo vreme je definitivno dobilo novu dimenziju.

    Gigi je uslikala Nangu otpozadi i ostala željna da vidi ovaj savršeni stajling i spreda. Nanga je na svom nalogu napisala: “Moj život je mogao da se okrene naopako, samo da sam ja išla u pravom smeru”, da bi Gigi na to odgovorila: “Išla si u jedinom pravom smeru. Pravo si sunce! Šaljem ti ljubav.” I Nanga je, kao i Gigi, profesionalni model, a sa ovim događajem će sigurno dobiti na još većoj prepoznatljivosti. Nikada ne potcenjujte moć svog outfita, jer nikada ne znate ko vas fotka otpozadi.

    Saznaj više:
    Povezani članci: