Pretraga

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO

Tekst: BURO.


"Sloboda boja je poput dečije igre, raznolikost podstiče čula, raspršuje maštu koja detinjstvo čini čarobnim. Svi modeli MAЛO dečije odeće slave Slobodan pokret i osećaj prijatnosti."

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO (фото 1)

Zašto slovo Л kao simbol?

Zato što predstavlja početak reči za 3 najbolje igračke za decu svih vremema, a to su lopta, lutka i lastiš.

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO (фото 2)

MAЛO?

MAЛO je sunce kada ga gledaš sa zemlje, toliko MAЛO da na dlan stane…
Svaki njegov maleni zračak ugreje srce toliko puno da na svakom koraku osetiš toplinu, blistavu poput male kapljice vode koja čini ogromno jezero. Jedna nota je početak neke velike pesme.
Sve lepo je nekada bilo malo pa je od ljubavi poraslo.

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO (фото 3)

Ovaj mladi brend vodi se dečijom maštom od igrališta pa sve do Meseca i opet natrag. MAЛO je mali brend, ali ima velike snove koje, osim dizajnom, ostvaruje tako što brine o kvalitetu svojih proizvoda, uvek imajući na umu povezanost između njegove vrednosti i uticaja na okruženje. Zato se za izradu garderobe koriste pažljivo birani lokalni materijale, a ona se proizvodi u malim količinama, u lokalnim fabrikama u Srbiji. Na ovaj način kvantitet se zamenjuje kvalitetom, jeftino vrednim, nepouzdano ustupa mesto etičkoj proizvodnji. Odeća sa MAЛO potpisom je dizajnirana tako da bude pravo ogledalo detinjstva, podstiče kombinovanje boja, slaganje, da podstakne decu da istražuju svoju kreativnost. Udobni krojevi i smele boje su tu jer je detinjstvo prekratko da bi proteklo u znaku svedene odeće. Sloboda boja je poput dečije igre, raznolikost podstiče čula, raspršuje maštu koja detinjstvo čini čarobnim. Svi modeli MAЛO dečije odeće slave Slobodan pokret i osećaj prijatnosti.

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO (фото 4)

Dizajn garderobe i art direkciju cele kolekcije radi Ana Mićković koja je zavrsila osnovne studije, smer savremeni kostim na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Svoje školovanje Ana je nastavila u Londonu masterom na Ravenbourne College Of Design And Communication, nakon čega je radila u modnoj kompaniji Erdem.

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO (фото 5)
Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO (фото 6)

Krajem avgusta je u samom srcu Beograda, u Višnjićevoj ulici broj 2a, otvoren prvi MAЛO butik u kom se vode idejom da kvalitetna i lepa stvar treba da se oseti pod rukom i doživi pre kupovine. Nećete odoleti njihovom izlogu baš kao ni deca koja tuda prolaze i osećaju da je sve unutra baš krojeno po njihovoj mašti. MAЛO dečiju graderobu možete pronaći i na online shopu www.malo.rs, kao i na IG I FB nalozima @malo_kidslabel.

Upoznajte novi modni brend za decu MAЛO (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor