Kula Gardoš epicentar house zvuka: Nastupaju MENE i DJ kolektiv Dvica

    10.09.2024.
    RECOMMENDED

    Nakon što su spektakularno otvorili letnju sezonu u junu na Adi Ciganliji, DJ kolektiv Dvica pripremaju još jedno nezaboravno veče za ljubitelje dobre muzike.

    U subotu, 28. septembra na dobro poznatoj lokaciji, Kula Gardoš u Zemunu, dogodiće se kako poručuju iz organizacije – epicentar vrhunske energije i house muzike, ovog puta pod temom Zenit.

    Završetak letnje sezone uz Dvica kolektiv

    Ovaj događaj ne samo da obeležava završetak letnje sezone, već i postavlja temelje za ono što postaje tradicija – okupljanje na kultnom beogradskom mestu sa pogledom koji oduzima dah. Zenit kao pojam, nije samo vrhunac tokom noći, već simbolizuje i vrhunac jedne sezone, gde se svi putevi spajaju u jednom savršenom trenutku. Tako da je tema koju su odabrali iz kolektiva ponovo veoma smislena.

    Gardoš i pojam Zenit prirodno se povezuju kroz simboliku vrhunca i dominacije. Kao što je zenit najviša tačka na nebeskom svodu, tako i Gardoš sa svojom impresivnom kulom zauzima najvišu tačku na horizontu Beograda.

    Kao i na svakom dosadašnjem događaju, Dvica kolektiv vam priprema nesvakidašnje iskustvo koje će upotpuniti interaktivna scenografija. Festivalska atmosfera će biti obogaćena sjajnim Badguyz burgerima i osvežavajućim Pivokratija kraft pivom.

    Momci iz kolektiva Dvica možda su vam poznati i kao rezidenti u baru Pola Pola u Gastrošoru i baru Beg u Beg na Adi Međici.

    Osim toga, sezona ovog mladog kolektiva je bila obeležena spektakularnim nastupima na Lovefestu, Kitę loop-u na Adi Bojani, kao i na Durmitoru.

    Specijalni gost

    Specijalni gost na žurci je Predrag Petković, poznatiji kao MENE, muzički producent i DJ. Njegov stil kombinuje deep tech, tech house i techno, a svoj muzički put započeo je sa samo 14 godina. MENE je do danas pomerio granice u svom jedinstvenom stilu, koji podržavaju mnogi priznati umetnici, a njegova muzika je objavljena na brojnim značajnim etiketama.

    dvica

    Upoznajte Dvica izvođače

    Sava: Osnivač i promoter Dvica party brenda. Neprofesionalnu DJ karijeru započinje sa 16 godina kao bar DJ zabavljač, a koja najviše napreduje nastankom Dvica-e i zavrsavanjem Playground DJ School akademije. Pored nastupa na Dvica dogadjajima, bio je gost u domaćim barovima kao sto su Silosi, Djura bar, Kiteloop, ali i na Lovefest festivalu. Njegovu muziku karakteriše mix deep/ jazz/ minimal/ soulful house zanrova sa dance i balearic elementima.

    Gerun: 28-godišnji DJ i selektor iz Beograda. Njegov zvuk karakterišu različite nijanse house muzike, najčešće sa tribal, balearic i dub elementima. Kao član t@ste.run i Dvica kolektiva, Gerun je posvećen organizaciji događaja i promociji elektronske muzike. Takodje Gerun je pobednik ovogodišnjeg Lets Mix It takmicenja.

    Benjamin: DJ poznat po svom klasičnom house zvuku – njegovi setovi kombinuju inspiraciju iz disco, funk i hip-hop ere sa različitim žanrovima, a bazira se na zvucima iz New Yorka i Chicaga, obogaćenim egzotičnim primesama sa Dalekog Istoka i latino i tribal uticajima. Nastupao je na Lovefestu i u klubovima i barovima kao što su Kult, OMG, Kiteloop (Ada Bojana), April bar, Dvorištance, Cvćce zla i mnogim drugim muzički oplemenjenim beogradskim lokalima.

    Za kraj sezone, naša je preporuka da 28. septembra posetite Kulu Gardoš i zajedno sa zanimljivim kolektivom Dvica dočekate i doživite Zenit.

    Karte se mogu kupiti na linku po promotivnoj  ceni od 1000 dinara jos nekoliko dana, kao i na svim Gigstix prodajnim mestima. Broj karata je ograničen!

    Foto: Dvica

    Saznaj više:
    Povezani članci: