Novim tizerom Beyoncé najavila svoj novi album „Black Is King“

    29.06.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/black_is_king_cover.jpg

    Ponedeljak inače nije baš neki specijalno radostan dan, ali ovaj u neku ruku i jeste, pogotovo za sve Beyoncé fanove. Nakon novog singla, pitali smo se kada će nešto novo, obimnije, poput recimo albuma, da se desi, pogotovo u svetlu najaktuelnijih zbivanja i protesta, i utom stiže vest da će za tačno mesec dana, tačnije 31. jula, Queen B objaviti novi vizuelni album pod naslovom “Black Is King”. Naslov veoma prigodan trenutku, a i celokupnom narativu koji Beyoncé gradi već neko vreme. Trenutno smo samo tizovani trejlerom, ali je to i više nego dovoljno da kraj jula iščekujemo sa uzbuđenjem. Album će biti streamovan na Disney Plus, i baziran je na pesmama “The Lion King: The Gift” soundtrack-u za animirani film u kom je davala glas Nali. Za „Black is King“ Queen B potpisuje pesme, direkciju i izvršnu produkciju, a ruku na srce, da li bismo išta manje i očekivali?

    Album će odati počast Afroamerikancima i njihovim životnim iskustvima, a prema Varietyju na albumu će se naći još mnogo zvezda sa kojima sarađuje kao što su, očekivano, Jay Z, Blue Ivy Carter i ostali muzičari poput Kendricka Lamara, Childish Gambina, Pharella. “Black Is King je omaž putovanjima afroameričkih porodica kroz vreme. Vizuelni album kroz izdaju, ljubav i identitet donosi priču od mladom kralju. Njegovi preci ga vode ka njegovoj sudbini i uz učenja svog oca i vođenje ljubavi iz detinjstva stiče vrline koje su neophodne da vrati kući i na presto.“

    Iz novog tizer-trejlera za album, koji je objavljen na zvaničnom Beyoncé sajtu vidimo da će izgledati epski a predstojeći album prati njen poslednji singl “Black Parade,” koji je objavljen na Juneteenth (džuntint), 19. juna, na dan oslobođenja afroameričkog stanovništva.

    Saznaj više:
    Povezani članci: