Stiže četvrta sezona serije Never have I ever, evo šta znamo

    16.08.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/nevercover.jpg

    Imamo za vas nekoliko dobrih vesti! Prva je da je izašla treća sezona serije Never have I ever na Netflixu, a druga je da nakon što je odgledate ne morate da strahujete da li će ih biti još pošto imamo potvrđen odgovor: hoće! Ali ovo će ujedno biti i poslednja sezona, bar tako kažu njene kreatorke. 

    U intervjuu koji je dala za Entertainment Tonight, Mindy Kaling, jedna od kreatorki serije, je izjavila da je odlučila da završi seriju nakon što protagonistkinja Devi završi srednju školu, jer ne želi da nastavi seriju kako to mnogi rade, a gde u tinejdžerskoj seriji svi njeni likovi idu na isti koledž.

    „Četiri sezone za srednjoškolsku teen seriju su imale smisla“, rekla je ona „Ne mogu biti u srednjoj školi zauvek. Gledali smo te serije. Kao, ti si u srednjoj školi dvanaest godina. Takođe, glumci postaju stariji i počinje da izgleda suludo što 34-godišnjak igra 15-godišnjaka,“ rekla je ona i iako bismo voleli da srednja škola traje zauvek, ili bar serije o njoj, potpuno je u pravu. 

    Ono što je takođe otkriveno je da je snimanje četvrte sezone gotovo i da ćemo morati još malo da se strpimo da bismo videli šta se na kraju desilo sa našim omiljenim junakinjama! 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1660814404329389.png

    Jaren Lewison, glumac koji tumački lik Bena Grossa, rekao je da je poslednja sezona serije „savršena“. Dodao je: „Mislim da je način na koji su autorke pristupile ovoj četvrtoj sezoni bio s tolikom pažnjom i tako upornim i pedantnim planiranjem da svi uživamo u činjenici da ćemo imati tako savršen i dobar kraj“. 

    Što se tiče samog razvoja situacije, jedan od centralnih motiva, a to je oduvek bio ljubavni trougao između Devi, Bena i Pakstona, će se nastaviti, iako u trećoj sezoni Devi raskine stvari sa Pakstonom i ima kratku romansu sa Desom. Pakston će i dalje biti prisutan u poslednjoj sezoni. „Ljubavni trougao nije gotov“, rekle su kreatorke. „U četvrtoj sezoni, on se nastavlja dalje“. Ipak, ono što se neće nastaviti u narednoj sezoni je Des. 

    Međutim, ono što je novo u ovoj sezoni je dolazak novog momka u školu, a svi znamo da takvi dolasci ne mogu da prođu bez prašine. The Hollywood Reporter je saopštio prošlog juna da će se zvezda iz Love, Victor, glumac Michael Cimino pridružiti ekipi u poslednjoj sezoni kao Ethan, skejter i novi učenik Sherman Oaks High. Osim što ste ga možda gledali u pomenutoj komičnoj seriji, Cimino se takođe pojavljivao i u filmu Senior Year u kom glavnu ulogu tumači Rebel Willson. 

    Ovo je sasvim dovoljno da požurimo sa binge-om tekuće sezone i krenemo da odbrojavamo do nove, koja je planirana za sledeću godinu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: