„The Perfect Nanny“: Sve što znamo o novoj ulozi Nicole Kidman

    31.01.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/nicole_cover.jpg

    Ako ste čitali „Uspavaj me“ Leïle Slimani, obradovaće vas vest da nam stiže ekranizacija ovog sjajnog romana. I to sa Nicole Kidman u glavnoj ulozi!

    Ukoliko niste čitali ovo delo, evo o čemu je reč. Miriam, majka dvoje dece, odlučuje da uprkos nedoumicima svog muža, nastavi da radi u jednoj advokatskoj kancelariji te njih dvoje započinju potragu za dadiljom. Opredeljuju se za Luizu, neobičnu ženu krhke građe ali začuđujuće snage, koja lako zadobija naklonost dece i naposletku centralno mesto u ovom domaćinstvu. To počinje da komplikuje odnose među svim članovima što rezultira velikom tragedijom.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/1675161282819462.jpg

    Serija nastaje u HBO produkciji i prati radnju romana, takođe inspirisanog istinitom pričom, koju vam u slučaju da niste pročitali roman nećemo otkrivati kako bismo izbegli spojlere.

    Ono što nas posebno raduje je što će se pored Nicole u seriji pojaviti i Maya Erskine, koja je i kreatorka ove serije. Nju smo zavoleli u fenomenalnom, duhovitom i nepravedno zapostavljenom ostvarenju „Pen15“. Ona trenutno radi i na produkciji „Mr. & Mrs. Smith“ reboot-a u kom će glumiti zajedno sa Donaldom Gloverom. (To je još jedan naslov kom se radujemo.)

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/1675161325561416.jpg

    Kada je reč o Nicole, nakon sjajnih televizijskih uloga u „Big Little Lies“ (za koju je osvojila Emmy nagradu),“The Undoing“ i „Nine Perfect Strangers“ ne očekujemo ništa manje ni u ovom nadolazećem ostvarenju. Osim glumačkog dela, i Maya i Nicole su izvršne producentkinje ove serije.

    Još uvek nema detalja o ulogama niti datuma premijere, ali budući da nam je radnja romana poznata, očekujemo odličan psihološki triler, a sa ove dve glumice u glavnim ulogama nema sumnje da ćemo upravo to i dobiti. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: