Nova sacai x Nike kolekcija patika: Da li smo dobili novu opsesiju sneaker zajednice?

    25.06.2024.
    RECOMMENDED

    Chitose Abe je upravo izazvala veliko uzbuđenje na modnim pistama u Parizu najavom nove saradnje između brenda Nike i sacai. Proširujući svoje partnerstvo sa Swoosh-om, sacai je predstavila tri nove varijante novog Nike modela, koji će biti dostupan u proleće/leto 2025. godine.

    Fokus patika na đon

    Patike dolaze u tri boje. Klasičnoj beloj, potpuno crnoj i dvobojnoj kombinaciji. Gornji deo patike je izrađen od kombinacije mrežastih i antilop materijala, a krasi ga dupli Swoosh sa unutrašnje strane. Patika psoeduje Nike Zoom X đon za dodatnu udobnost, kao i Vibram-đon koji pruža bolji prijem na različitim terenima.

    Kod bele varijante, patika dolazi sa belim pertlama i gumiranim đonom. Crna varijanta ima beli međusloj koji pravi kontrast, dok dvobojna verzija kombinuje crnu, belu i sivu boju sa žutim i crnim pertlama, te duboko ljubičastim mrežastim zglobom.

    patika
    patike 3
    patike 2

    I po udobnosti, ali i samom dizajnu patika, možemo da predvidimo da će ovaj model zaživeti do te mere da postane nova opsesija svih ljubitelja oba brenda, ali i njihovih prethodnih slavnih kolaboracija.

    Datum izlaska nove sacai x Nike kolekcije još nije potvrđen.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: