White City Soul predstavlja kolaboraciju sa Jovišom Nikolićem – Passer Illustration

    16.07.2024.
    RECOMMENDED

    White City Soul ponosno najavljuje svoju najnoviju kolaboraciju sa lokalnim dizajnerom Jovisom Nikolićem, poznatijim pod alijasom Passer Illustration. Ovaj uzbudljivi događaj će se održati u petak, 19. jula, sa početkom u 19h, u popularnom beogradskom lokalu Telma & Nixon.

    Ilustracija White City Soul

    Koncept ilustracije koja će krasiti majice potiče iz metaforičkog pristupa proisteklog iz samog naziva grupe White City Soul. Detalji oko inspiracije, kreativnog procesa i same ilustracije biće otkriveni na licu mesta, pružajući posetiocima jedinstvenu priliku da saznaju sve direktno od autora.

    cc
    unnamed
    llll

    Veče uz ritmove Beogradskih DJ-eva

    Za muziku na ovom događaju pobrinuće se trojica talentovanih beogradskih DJ-eva: Ognjen Mihajlović, Vitelloni i Shae Tue. Njihovi setovi će osigurati da atmosfera bude na vrhuncu, dok se publika upoznaje sa novim dizajnom majice, konceptom i uživa u biranju i kupovini.

    Promocija majica će biti centralni deo večeri, gde će posetioci moći prvi put da vide i kupe nove majice sa jedinstvenom ilustracijom Passer Illustration. Ova kolaboracija predstavlja spoj umetnosti i mode, pružajući ljubiteljima oba sveta priliku da uživaju u nečemu zaista posebnom.

    white city soul

    Pridružite se promociji u Telmi & Nixonu 19. jula i budite deo ove posebne večeri posvećene ilustraciji, muzici i modi. Ne propustite priliku da saznate više o novoj ilustraciji Passer Illustration-a i da se zabavite uz sjajne DJ setove.

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: